Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć:D

Mnie się nie chce wybierać za Dużego na komunię bratanicy. Dostanie kasę. Tylko ile do tej koperty włożyć, to jest teraz dylemat?

no właśnie. Ja mam Komunię chrześniaka na koniec maja. Chyba tez stanie na kasie bo nie wiem co kupic. Musze ustalić z Ł. na ile nas stać ;)

No właśnie każdy ma ten dylemat

Ja nikomu nic nie na rzucam ile dadzą tyle będzie

Znowu bez przesady...

no własnie. przeciez to ma być I Komunia Św.

Pamiętacie swoje? Czekałyście na kase lub prezenty? :jawdrop:

Ja pamiętam tylko, ze po Komunii wszyscy sie chwalili po ile melodyjek mają zegarki.

A ja dostałam bez melodyjek :bash::cool:

Anetko - jaki prezent planujesz dla Ali na Komunię?

no właśnie dylemat mam

myślę o zegarku :)

No właśnie każdy ma ten dylemat

Ja nikomu nic nie na rzucam ile dadzą tyle będzie

Znowu bez przesady...

Mnie osobiście mało interesuje co, kto o mnie mówi, ale za mało też nie dam, bo za rok komunia u mnie i za kolejne 2 też.

A wiesz jak to bedzie...ja dam -oni dadzą, ja nie dam - oni nie dadzą. A chcę żeby dziecku nie było przykro. Mnie tam wsio rybka.

Ja też dostałam zegarek bez melodyjek, wskazówkowy z granatowym paskiem i do tego Pismo sw.

A ja dostałam radio :D :D :D takie duże, czarne, trzeszczące.... o takie jakieś było:

http://obrazki.elektroda.net/92_1213734531.jpg

ech, kiedy to było.... I Pismo św. też i talerz z wymalowaną ostatnią wieczerzą :D - wszystkie dzieciaki się śmiały z tego mojego talerza :yes:

A od chrzestnego to kolczyki złote dostałam, które czekały na założenie chyba z 5 lat....