Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetka! Witam! śliczny ten twój domek i ten zielony dach....... rozpłynęłam się..... Pozwoliłam sobie do Ciebie zajrzeć, bo wydaje mi się że my się znamy w realu, dużo szczegółów mi się zgadza. Byłoby miło gdyby się okazało że bliżej nam do siebie niż dalej. Jedno krrótkie pytanko - czy Twoja córeczka Ala nie chodziła do przedszkola nr 27??? I korzystając z okazji - najlepsze życzenia dla wszystkich z okazji nadchodzących Świąt. Niech 2010 rok przyniesie Wam spełnienie najskrytszych marzeń i planów. Trzymajcie się cieplutko :p

Anetka! Witam! śliczny ten twój domek i ten zielony dach....... rozpłynęłam się..... Pozwoliłam sobie do Ciebie zajrzeć, bo wydaje mi się że my się znamy w realu, dużo szczegółów mi się zgadza. Byłoby miło gdyby się okazało że bliżej nam do siebie niż dalej. Jedno krrótkie pytanko - czy Twoja córeczka Ala nie chodziła do przedszkola nr 27??? I korzystając z okazji - najlepsze życzenia dla wszystkich z okazji nadchodzących Świąt. Niech 2010 rok przyniesie Wam spełnienie najskrytszych marzeń i planów. Trzymajcie się cieplutko :p

dziękuję za miłe słowa i za zyczenia.

Tajemniczo piszesz a wychodzi na to, że jestes jasnowidzem :o :wink:

Wszystko się zgadza. :D

czesć siostra

faktycznie spania nie masz

nie przejmuj sie ja tez mam nie spakowane prezenty :D

HEJ,

ja kilka jeszcze też nie spakowanych, kupie chyba gotowe torebki na to co zostało. :roll:

A jak zapakowac deskorolkę??? Jakas taka duuuuza jest :o

może tylko obwiązać ładną kokardą??

też sie nad tym zastanawiałam, ale radość z rozpakowywania (nawet jeśli sie domyśla co jest w środku) jest bezcenna, no nie?

czesć siostra

faktycznie spania nie masz

nie przejmuj sie ja tez mam nie spakowane prezenty :D

HEJ,

ja kilka jeszcze też nie spakowanych, kupie chyba gotowe torebki na to co zostało. :roll:

A jak zapakowac deskorolkę??? Jakas taka duuuuza jest :o

może tylko obwiązać ładną kokardą??

też sie nad tym zastanawiałam, ale radość z rozpakowywania (nawet jeśli sie domyśla co jest w środku) jest bezcenna, no nie?

no to ddddddddduuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżzzzooooooooooo papieru :D

Żebym sobie nie zapomniala:

Pogody, miłości , z bliźniaków radości

Szczęścia ogromnnego, Ł. kochanego

Teściowej spokojnej, choinki ogromnej

i abyś w te Święta była wreszcie wypoczęta.

Wszystkiego dobrego Anetko

http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/boze-narodzenie/boze-narodzenie705.jpg