Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ucichło , ucichło . Wieczorkiem jak zasiąde to w moment nadrobie zaległości;)

Ja zaszyłam się i dlategio mniej na forum mnie.

Muszę się pchwalić , że mi starszaka do przedszkola zwerbują od września:D , a wcale nie liczyłam na to . Młodszy an liście rezerwowych i jest duże prawdopodobieństwo , że w styczniu pójdzie:D

Komunia? Dostała taki zestaw różowy , zegarek długopisik i kalkulator chyba;) , rower wigry 4 , łańcuszek i kolczyki złote , i kaskę za którą zakupiłam magnetofon:D

Kurde , wypas , no nie?:D Ale to chyba tez dlatego , bo było sporo luidzi i trzy uroczystości , komunia , chrzciny mojej siostry i 10-lecie ślubu rodziców;)

hej, hej, jest tam ktoś?? jak przygotowania do komunii? sporo nauki?

ja tam się nie uczę ;)

Cisza ostatnio na forum.

no właśnie. Nawet wieczorkiem nie siadłam, brak nastroju...

Muszę się pchwalić , że mi starszaka do przedszkola zwerbują od września:D , a wcale nie liczyłam na to . Młodszy an liście rezerwowych i jest duże prawdopodobieństwo , że w styczniu pójdzie:D

ale zazdroszczę. U nas marne szanse, przynajmniej do tego gdzie chcemy sie dostać :( :( :(

Dzień Doberek! :) :) :)

Witam również w słoneczny dzień.

Aneta jak Pumka?????

P.S. na Komunię jeszcze rower dostałam

Pumka ok. Wczoraj upolowała sikorkę :jawdrop:

Dzień dobry – witam się dzisiaj z uśmiecham na twarzy bo pogoda piękna, ech człowiek by się wyrwał na spacer jakiś w plenery a tu trzeba w czterech ścianach siedzieć....

a ja dziś z Alicją znów na próbę :cool:

Z uśmiechem przyszłam :)

dzięki, i dla Ciebie :)

Cicho tu, pusto, ogólnie nam forum opustoszało.... Pewnie wiosna wszystkich wygoniła do działania a nie przesiadywania przed ekranem....

ja nadrabiałam papierzyska, niestety- nie w plenerze ;)

aneta-we napisalam pw;)

własnie mam przerwę, odpisałam.

Jesli jeszcze w czymś mogę Ci pomóc pisz.

hej, hej, co do komunii to wiecie że u nas w miasteczku lokal na komunie trzeba zamawiać z ponad rocznym wyprzedzeniem:jawdrop::jawdrop: ech niedługo trzeba sie będzie w kolejce ustawiać;):eek:

my Kominie Mai planujemy zrobić w domu ................. w końcu salon ma 38m2 .................. ale do tego czasu może jeszcze coś sie zmieni

hej, hej, co do komunii to wiecie że u nas w miasteczku lokal na komunie trzeba zamawiać z ponad rocznym wyprzedzeniem:jawdrop::jawdrop: ech niedługo trzeba sie będzie w kolejce ustawiać;):eek:
Tylko?????

Swego czasu, gdy komunia w moim rodzinnym mieście odbywała się jednej niedzieli /180-250 dzieci/, to salę/knajpę/lokal trzeba było 3 lata naprzód zamawiać! A i tak bywały problemy, jak komuś kucharka na koniec np nogę złamała.