Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Dzień dobry .

dzien dobry :)

Ja własnie przyjechałam do domku i chłopaki usypiają.

Byliśmy w mieście: kupilismy nowe buty i "trampki" na podwórko. Zapaliliśmy znicze pod ratuszem ku pamięci ofiar sobotniej katastrofy.

Potem po Alicję do szkoły.

Teraz bedzie leniuchowanie na całego. Planuje drzemke bo deszczyk puka w okna dachowe.

Pa..

Witam wszystkich:)

Troche przypadkiem udało mi sie odnależć wreszcie komentarze. Bardzo sie ciesze:)

Co do Komunii to mój synek dostał od nas wieżę, która chyba bardziej przydaje sie teraz rodzicom :D

A oprócz tego sporo książek (rower i nowa komórkę miał od niedawna;) i jeszcze jeden dośc oryginalny prezent - uprząż do wspianczki skałkowej z kilkoma akcesoriami(ale wiedzieliśmy, ze chce to dostać);)

A i chciałam zapytac o Twoją zmywarkę:)

Zdaje sie, ze masz tego Boscha, o którym myślałam SMV50E10EU.

Mam pytanie czy jesteś zadowolona z zakupu? Czy brakuje Ci jakiś funkcji albo cos Cie drażni? Niestety jestem zupełnym laikiem w tej kwetii, bo nigdy nie mieliśmy zmywarki i nie do końca wiem na co zwrócic uwagę. Czy ten model pokazuje czas pozostały do końca zmywania? (i czy to jest w ogóle potrzebne, bo wydaje mi sie, ze akurat mogłoby być)

Czy jest głośna w trakcie pracy? I jak sygnalizuje, że zmywa oprócz oczywiście hałasu;)

Z opisu domyślam się, ze opóźniony start można ustawic skokowo na 3,6,9 godzin?

Pozdrawiam:)

A i chciałam zapytac o Twoją zmywarkę:)

Zdaje sie, ze masz tego Boscha, o którym myślałam SMV50E10EU.

Mam pytanie czy jesteś zadowolona z zakupu? Czy brakuje Ci jakiś funkcji albo cos Cie drażni? Niestety jestem zupełnym laikiem w tej kwetii, bo nigdy nie mieliśmy zmywarki i nie do końca wiem na co zwrócic uwagę. Czy ten model pokazuje czas pozostały do końca zmywania? (i czy to jest w ogóle potrzebne, bo wydaje mi sie, ze akurat mogłoby być)

Czy jest głośna w trakcie pracy? I jak sygnalizuje, że zmywa oprócz oczywiście hałasu;)

Z opisu domyślam się, ze opóźniony start można ustawic skokowo na 3,6,9 godzin?

Pozdrawiam:)

ze zmywarki jestem zadowolona- oprócz jednego incydentu- wzywalismy serwis bo przestała działac :(

"Czy brakuje Ci jakiś funkcji albo cos Cie drażni?"- chyba nic mi nie brakuje. To moja pierwsza zmywarka więc nie mam porównania.

"Czy ten model pokazuje czas pozostały do końca zmywania?"- ma ukryty panel, więc nic nie widac. Ale nie wyobrażam sobie przy zabudowie i przy dzieciach ;) odkrytego panela.

Pozdrawiam :bye:

Zmywarka jest cichutka. Jak zakończy pracę to piszczy- dosyc głośno. Chyba ze 3 razy i gdzieś po pół godzinie czy godzinie znowu piszczy.

Można nastawic to opóźnione zmywanie.

Ja korzystałam właśnie po to, żeby mi nie piszczałą w środku nocy.

Mysie na programie eco- którego najczęściej używamy to około dwóch godzin.

Nareszcie wyszło słonko wiec witam Was słonecznie. :D

Miłego weekendu :wiggle:

Ja mam znów radosne dni tylko z dziecmi ;)

Ale juz niedługo.

Proszę o pozytywne myśli wysyłane w stronę Szczytna. Najbardziej na poniedziałek i wtorek :rolleyes:

A co będzie, żebym choć wiedziała za co te kciuki trzymam. .....

I jak po weekendzie?

My dziś zaliczyliśmy rowerki na zalewem.

Sama nie wiem jak zmieściłam do corsy trójkę dzieci i dwa rowerki ;)

Chłopaki już super śmigają, ledwo za nimi nadążam :)

Od jutra pracowity tydzień. Poniedziałek próba do Komunii, znowu... :rolleyes:

Dziś dzieci dostały w kościele modlitewniki pamiątkowe do I Komunii i odnawiały przyrzeczenia Chrztu Św.

I tylko 2 tygodnie zostały nam do wielkiego dnia :jawdrop:

Witam wieczorowo.

My dzis grilla odpalilismy.

Aneta niezłą nerwówke już za chwileczke będziecie mieli. Robisz przyjęcie w domku?

Mój Adaśko też zawodowym juz kierowcą rowerku jest. Rok temu też dobrze sobie radził, ale teraz to śmiga niesamowicie, nawet bez trzymanki:jawdrop:

Edytowane przez 30Agulka