Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wieczorowo.

My dzis grilla odpalilismy.

Aneta niezłą nerwówke już za chwileczke będziecie mieli. Robisz przyjęcie w domku?

Mój Adaśko też zawodowym juz kierowcą rowerku jest. Rok temu też dobrze sobie radził, ale teraz to śmiga niesamowicie, nawet bez trzymanki:jawdrop:

to gratulacje dla Adasia :)

Przyjęcie robimy w domu. Będzie nas niewiele wiec bez sensu byłoby gdzie indziej ;)

Pozdrawiam poniedziałkowo :)

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak zwykle szukanie problemu tam gdzie go nie ma

pretensje o wszystko

szkoda gadać

Jak po wolnym??

mężusia kiedy bedziesz mieć?

Kawika, może minie szybciej niż myślisz. Tego Ci życzę :)

Czasem najgorzej dogadać się z najbliższymi osobami. :(

a własnie Anetko, trzymamy kciuki, powodzenia dla Ł:)

Dzięki za kciuki.

Ł. juz po teście- był podobno baaardzo trudny. Około 13-tej wyniki i albo wróci juz dziś albo przy optymistycznej wersji będzie pisał dziś i jutro następne egzaminy i wtedy wraca jutro.

Juz na stałe :)

Kciuki wskazane póki co od 14-tej. Na razie nie będę wiedziała jak poszedł test bo nie można miec telefonów ;)

Dobra nie wiem na co się Ten Twój Ł. szkoli ale kciuki trzymac będę.

I oby w optymistycznej wersji do domu wrócił jutro.

Widziałas u mnie pomalowaną kaltkę schodową??

widziałam klatkę, widziałam. Bardzo optymistycznie :). Miałam nawet zapytac czy na dole to taki tynk jak sie robi na zewnątrz?

Mojej też humor dopisuje, a jakże, tylko gil wisi do pasa ale to w zabawie nie przeszkadza :D Problem robi się jak trzeba kłaść się spać, ech nie wiem ile nocy ja tak dam radę.....

A wiecie że mam już cały stary dziennik przeniesiony w nowe blogowe miejsce? Redakcja zaczyna robić wielkie porządki ;)

Za wcześnie się ucieszyłam połowa wpisów zdublowana, spora część w złej kolejności, no to mi zrobili „dobrze” ech.....

ja nie miałam wiele wiec sama przeniosłam./ Ciekawe tylko czy mojego nie zdublowali ;)

A dla maleńkiej zdrówka. Dla Ciebie spokojnych nocek. Jak będziesz padać z nóg przywieź małą do mnie. Ja jestem zaprawiona w nieprzespanych nockach- dam radę :)

Za wcześnie się ucieszyłam połowa wpisów zdublowana, spora część w złej kolejności, no to mi zrobili „dobrze” ech.....

taaaa :evil:

Ja swój miałam przeniesiony a dodatkowo przeniesli mi jeszcze raz :rolleyes:

Jak będę miała czas to się tym zajmę. W starym dzienniku były u mnie już tylko linki do nowego bloga :rolleyes: