Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sterimar to woda morska? Fridę znamy, a jakże, moje dziecko zaczyna zawodzić na sam jej widok - nie cierpi tego zabiegu le cóż poradzić skoro inaczej się nie da :( Nasivinu jeszcze nie stosowaliśmy - poprzednim razem był Otrivin i działał super, niestety przy obecnym katarze poległ :D

Anetko, a co zamierzasz w kwestii zdublowanych wątków w nowym dzienniku? Mnie strasznie wkurza panujący tam bałagan ale boję się cokolwiek ruszać, żebym znowu coś za wcześnie nie zmieniła :bash:

Ech, a tak było pięknie. Zauważyłam też, że mam poobcinane zdjęcia........ ciekawe czy będą jeszcze coś "ulepszać" czy zostawią nam ten bałaganik do posprzątania własnymi ręcami.

Anetko, a co zamierzasz w kwestii zdublowanych wątków w nowym dzienniku? Mnie strasznie wkurza panujący tam bałagan ale boję się cokolwiek ruszać, żebym znowu coś za wcześnie nie zmieniła :bash:

Ech, a tak było pięknie. Zauważyłam też, że mam poobcinane zdjęcia........ ciekawe czy będą jeszcze coś "ulepszać" czy zostawią nam ten bałaganik do posprzątania własnymi ręcami.

dokładnie nawet nie przejrzałam co mi tak nawywijali.

Pewnie nic nie będę robiła bo jak przenosili to w starym dzienniku miałam juz tylko podane odnośniki do nowego bloga.

Dziwnie to pewnie teraz wygląda ale jako takich dubli pewnie nie ma.

Moze trzeba napisać do admina, zeby podał informację jak usunąć duble.

Ja jak sprawdzałam to nie udało mi sie usunąć przeniesionych przez redakcję postów: wyskakiwało mi, zenie mam uprawnień :eek:

Napisałam, ale odpowiedzi się nie spodziewam - poprzednim razem też nie było odzewu. U mnie jest tak: post przeniesiony przeze mnie i zaraz za nim post przeniesiony przez redakcję więc swoje mogłabym pewnie pokasować.... Ech, poczekam, zobaczę ale jakoś tak się zniechęciłam do nowego bloga.

Haloo jest tu kto

Kurde wywala mi ciągle neta

Sylwia uśmiałam się z tego Olabasa

Aneta - ale pyszności musze sobie zrobić taką sałatkę

a właśnie pożarłam ogóra :)

jestem, jestem

Ale chyba zaraz sie zbiorę do domku. Może nawet się zdrzemnę po południu- mam szansę :)

W nocy chyba zostanę na dole z Pumą i będę dyzurowac. Jej cos ewidentnie jest. Jak jest zdrowa to nie brudzi w domu a od trzech dni co noc kupa w przedpokoju :(