Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam i ja.

Ostatnio padam na mordkę, bo z budowy wracamy nocą, ale inaczej sie nie da jak nie ma z kim zostawić dzieci, by móc cały dzień poświęcic na malowanie.............. 4 godzinki dziennie to malutko, ale najważniejsze że idą roboty do przodu.

Aneta moi rodzice też mieli suczke i dawali jej zastrzyki 2 razy do roku ................ w tamtym roku odeszła od nas a miała 15 lat.

Ale masz racje, by zaufać swojemu weterynarzowi w tych sprawach.

i łatwiej zmienic wystój w razie nudy ;)

A zgadzam się z Sylwią, ze ważniejszy wygodny materac.

Zdecydowanie mój jest wygodny

Szlag mnie zaraz trafi z tym netem

kochane jakbym sie nie odezwała dzisiaj to trzymajcie kciuki za niedzielę - Komunia!!!

a ja może się odezwę z domku w poniedziałek, syna ma szybkiego neta to może coś napiszę o przeżyciach swoich i Wiktora

buźka

Zdecydowanie mój jest wygodny

Szlag mnie zaraz trafi z tym netem

kochane jakbym sie nie odezwała dzisiaj to trzymajcie kciuki za niedzielę - Komunia!!!

a ja może się odezwę z domku w poniedziałek, syna ma szybkiego neta to może coś napiszę o przeżyciach swoich i Wiktora

buźka

Kawika, a jutro Cię nie ma???

:(

Kciuki oczywiscie będą zaciśnięte. I za Was i za pogodę :)

Nie ma mnie. Muszę chałpe ogarnąć no i trochę robimy z małęm w środku, a jeszcze zakupy itd.

ja mam nadzieję, ze poradzę sobie bez urlopu ;)

Ł. ma wolne do końca miesiąca- sprytnie, no nie? ;)

Powodzenia Kawika. Uściski dla "komunisty" :)

Ja jeszcze menu nie zaplanowałam, ale teraz na szczęście w sklepach duży wybór wszystkiego i nie trzeba z wyprzedzeniem kupować. W weekend pomyśle.

A kolezanka dała mi linka do cudności na głowę dla dziewcznyek.

Sama robi, może się na coś zdecyduję.

Zobaczcie: http://picasaweb.google.pl/Violeczek/KOMUNIJNEWiankiOpaskiOzdoby?authkey=Gv1sRgCMroute-rv3HtgE&feat=directlink#