Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej!

U mnie ten tydzień będzie szybki. Przygotowania do Komunii Alicji.

Dom muszę wysprzątać, a w ten weekend dużo nie zrobiłam bo pogoda na to nie pozwoliła ;)

A mój pies pożarł swoje szelki i jadę dziś jakąś obrożę kupić. Mam nadzieję, ze w sklepie mi doradza :cool:

My komunię w zeszłym roku mieliśmy, teraz tylko rocznica.

Co do sprzątania to nie zazdroszczę, zwłaszcza że to robota niewdzięczna, bo zaraz i tak kurz wszędzie:rolleyes:

My komunię w zeszłym roku mieliśmy, teraz tylko rocznica.

Co do sprzątania to nie zazdroszczę, zwłaszcza że to robota niewdzięczna, bo zaraz i tak kurz wszędzie:rolleyes:

to pewnie dobrze, ze wczesniej nie posprzątałam. ;)

A moze inaczej: sprzątam codziennie a cały czas jest brudno :evil:

Ale okna to musze umyc, bo świata nie widac ;)

Ale piekna ta Twoja psina :) Ja na swojego psioczę, bo brudzi strasznie, ale z chęcią bym jeszcze jednego pieska wzięła - włąsnie takiego dużego jak Wasz.

Dawno nie zaglądałam, bo na urlopie byłam i o dziwo na nic czasu nie miałam :) Do tego ta nowa fromuła forum wcale mi nie odpowiada - straciłam wszystkie powiadomienia i musze na nowo odszukiwac ulubione wątki :(

Edytowane przez kasiaa256

Ale piękna psinka:)

Na zdjęciach do schrupania, a na żywo już nie jest tak pięknie:rolleyes:

Ja już nic nie mówię o oknach i psie:bash:

okna tarasowe można myć codziennie ;)

A w domu ślady, ślady, ślady i mnóstwo piachu przynoszonego na sierści. Wczoraj dodatkowo kleszcz tez przyniesiony- spacerował sobie po Pumie.

Cóż, chyba trzeba się przyzwyczaić do tych śladów. Udało mi się - prawie ;)- z zabawkami porozrzucanymi po domu to i z psim bałaganem dam radę :)

okna tarasowe można myć codziennie ;)

Samo mycie mozna przeżyć - mój Rudzielec tak zdrapał mi okna tarasowe, że patrzec na nie nie mogę. Gadzina nauczyła się przyłazic na taras i drapaniem sygnalizować, że chce do domu. A jak tylko zauważy, że okno tarasowe jest uchylone to od razu wslizguje się do salonu i chowa pod ławą. Szkoda mi go strasznie, ale musiałam ograniczyć mu wolność do kotłowni i garażu, bo nie dawałam sobie rady ze sprzataniem. W mieszkaniu miał znacznie lepiej - łaził gdzie chciał, często nawet spał u nas w łóżku. Tyle tylko, że w mieszkaniu nie brudziło się aż tak jak w domu.

Nasza też próbowała skakac na okno tarasowe jak chciała do domu ale krzyczałam i nie dawałam wtedy wejsc. Od kilku dni zaczyna szczekac i wtedy ją wpuszczam.

Nasz pies jest domowy, może sobie chodzic po całym dole. Ale na łóżka i kanapy ma zakaz.

Jest dużo na dworze więc siłą rzeczy nanosi sporo brudu, pijąc wodę rozlewa naokoło a potem robi ślady ;)

Ale zostanie w domu :)

Kupiłam jej dziś obrożę. Za dużą :oops:

Dorośnie zanim się obejrzysz :D Dzień dobry czy raczej dobry wieczór. I od razu dobranoc bo czasu brak i zmykać muszę. Miłej nocki ;)

dzięki :)

Ja tez dziś jakaś padnięta.

Przedostatnia próba dziś była w Kościele. Jeszcze w czwartek a potem to już tylko czekac na wielki dzień :)

Po próbie robiłam próbę jedzonka na obiadek pokomunijny. Musze trochę zmodyfikowac i będzie ok. ;)

A w domu okna prawie wszystkie juz "się umyły". I jedna kanapa wyprana. :wave:

Biegnę zaraz dziękowac :lol::bye: