Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do prezentow to zawsze pakuje w torebki, od 3 lat w te same :oops: . Nic nie poradze, ze kupilam porzadne i grube, kazdy rozpakuje i odklada na bok to przeciez nie wyrzuce :lol: .

Co do kg to szkoda gadac, u mnie 1,5 kg wiecej :o , pierogi i uszka zrobily swoje.

A rozmiaru nie podaje, bo wstyd :oops: przy Was chudzinki sie przyznawac.

Co do prezentow to zawsze pakuje w torebki, od 3 lat w te same :oops: . Nic nie poradze, ze kupilam porzadne i grube, kazdy rozpakuje i odklada na bok to przeciez nie wyrzuce :lol: .

Co do kg to szkoda gadac, u mnie 1,5 kg wiecej :o , pierogi i uszka zrobily swoje.

A rozmiaru nie podaje, bo wstyd :oops: przy Was chudzinki sie przyznawac.

Magpie

u mnie tez od paru lat te same torebki :lol:

witam jak po Świętach :roll: :wink: jak ma być ta sama waga,skoro na stołach takie pyszności rafaello,3bit,cytrynowiec,migdałowiec,pierogi,uszka,grzybowa,karp smażony w maśle,zapiekana ryba w śmietanie,ryba po japońsku,ryż z sosem słodko-kwaśnym,co do mięs to nie zwracałam na nie uwagi,poza karkówką zapiekaną z morelami i kawałkiem golonki w piwie. Jednak Święta mogłyby być co kwartał,coby był czas na zrobienie pierników :wink:

odkąd sie przeprowadzilismy to sie nie kłade przed 12 - ciagle cos do zrobienia :( też tak macie?

ja tak nie mam, nie moge bo za wczesnie musze wstawać rano :wink:

Ale UWAGA: moje dzieci ostatnio śpią w nocy :o , co normalne do tej pory nie było :wink:

moja niunia odpukać w niemalowane tez zaczęła coraz lepiej sypiać- tzn. nie budzi się 10 razy w nocy a np raz http://emoty.blox.pl/resource/97.gif

NARESZCIE ZACZYNAM SIĘ WYSYPIAĆ! :D

ale ten stan chyba nie potrwa długo bo mała ma dopiro 4 zęby więc reszta kiedyś musi jej wyjść :wink:

odkąd sie przeprowadzilismy to sie nie kłade przed 12 - ciagle cos do zrobienia :( też tak macie?

Ale UWAGA: moje dzieci ostatnio śpią w nocy :o , co normalne do tej pory nie było :wink:

moja niunia odpukać w niemalowane tez zaczęła coraz lepiej sypiać- tzn. nie budzi się 10 razy w nocy a np raz http://emoty.blox.pl/resource/97.gif

NARESZCIE ZACZYNAM SIĘ WYSYPIAĆ! :D

ale ten stan chyba nie potrwa długo bo mała ma dopiro 4 zęby więc reszta kiedyś musi jej wyjść :wink:

oo a czego nie widać mojej emotki?

Mój syn zaczął przesypiac noce jak miał jakies 2,5 roku.

Do roku jadł 3 razy w nocy, chodził spac o 22 a wstawał o 5.

Na rzęsach chodziłam.