Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisał aneta-we

Próbowałyście wklejac filmiki na tym nowym forum?

Napisał kawika

nie

ale muszę spróbować

trudno?

Napisał aneta-we

nie wiem

Własnie patrze ale chyba z kompa sie nie da, tylko podajac link np. z youtube

to trochę dupowato by było

upsss sory za język

nic nie mogę zrobic bo mam youtube zablokowane :(

..i dopadł żonkę:D Dzień dobry , pogoda dziś jakaś normalna, chociaż i tak będę siedzieć w domku , bo coś mi starszak kaszle:/ , jutro ma być u nas grilek rodzinny i osiem osób w gościnie;) Chcę go przetrzymać , bo w koło domu pełno kałuż , a oni w pięć sekund są mokrzy. Dobra , zajrzę koło południa do Was , a teraz wio do roboty. A dla chćtnych wczorajszy wynik roboty na blogu

iespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/

..i dopadł żonkę:D Dzień dobry , pogoda dziś jakaś normalna, chociaż i tak będę siedzieć w domku , bo coś mi starszak kaszle:/ , jutro ma być u nas grilek rodzinny i osiem osób w gościnie;) Chcę go przetrzymać , bo w koło domu pełno kałuż , a oni w pięć sekund są mokrzy. Dobra , zajrzę koło południa do Was , a teraz wio do roboty. A dla chćtnych wczorajszy wynik roboty na blogu

iespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/

:)

zdrówka dla starszaka.

U nas tez kałuże. Pies wczoraj tak szalał na spacerze, ze konieczne było prysznicowanie ;)

A dziś cieplutko. Juz przed szósta czuc było, ze to wiosna. Nareszcie.

Ja planów jeszcze nie robie na weekend bo Ł. i tak jutro do pracy idzie. Ale wieczorkiem jakiś grill... Dobry pomysł. U nas sezon jeszcze nie rozpoczęty :(