Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej, Delfinko :)

Dużo zdrówka dla Was. Musi być w końcu lepiej.:)

Ja cały czas myślę o mojej kolezance, która juz drugi tydzień jest z dzieckiem w szpitalu :(

Modlę się, zeby w końcu lekarze znaleźli co mu jest bo do końca nie wiadomo. Antybiotyk ponad miesiac, sterydy bo ma alergię. W końcu przynajmniej gorączka spadła.

Ja dziękuję Bogu, ze u nas wszyscy zdrowi. Na co dzień nie docenia się tego, co się ma ;)

No własnie , dlatego też drżeę jakoś ostatnio jak tylko katar jest:/. Ciagle otaczją mnei dziwne przypadki wirusów. A potem szpital , zapalenie płuc i takie tam:/ Ale , ciiiiii dziś małemu niec nie leciało z nosa , a starszak tylko z ranka pokaszliwał . Za to mnei gardło napitala:/ Lecę po aspirynę i do łóżka .

Ty masz plan tarasu a ja wkleiłam sobie planowanie rozmieszczenie mebli.

Kasy na nie nie mam ale chętnie posłucham rad jak rozmieścic wszystko jak juz uzbieram, zeby kupic stół , kanapy i inne meble :)

Eh , Kasa:/ . U mnie nie widać nawet terminu meblowania:/ Teraz mam na stanie tęscia i będą z małżem kończyć docieplanie . Tynk jest w promocji , więc chyba w tym roku pochwalę się ;) . Ale co tam . Pomyśleć , że rok temu ledwie ściany stały jakies:D Trawy nie ma , ale rzodkiewka zieleni się , koper i marchewka wylazła;) Lecę do KAwiki w odwiedzinki:D

dzień dobry idę patrzeć

i co??? Popatrzyłaś???

Wrzuciłam tez trawkę nieskoszoną i moje leżaczki ;)

Nic mi sie nie chce!

A telefony dzwonią i dzwonią :p

Wczoraj jak wracałam do domu zgubiłam telefon :mad:

Pojechałam szukac, bo zatrzymywałam sie tylko w jednym miejscu i tylko tam mógł mi wypaść. Jak kamień w wodę :confused:

I cały czas był aktywny.

Ł. zablokował wychodzące połączenia. A wieczorem udało mi się dodzwonić :jawdrop:

Umówiłam sie na odbiór, oczywiście za znaleźne :evil:

Kurcze, ja jak znalazłam kiedyś telefon to go po prostu oddałam.

A dziś mój pechowy aparat został sprzedany. I mam z głowy. Nie mam co gubić ;)

Także dziś jestem niedostępna na "komórkę" :)

ale rozumiem że niedługo będziesz w zasięgu ??

taka mam nadzieję. Dziś mam telefon ALicji i jej numer. Pewnie wieczorkiem jak mi Ł. odda moja kartę to ją po prostu przełożę póki co do tego telefonu :)

faktycznie za domem raj. Tez bym tak chciała :(

a co do wykuszu to i tak tam postawiłabym stół. Przy jedzeniu moznaby sie cieszyć urokiem trawki

Ja jak tylko były postawione ściany to chciałam miec tam stół a potem stanęły tam kanapy, teraz kanapy przestawione.. Fajnie, ze można tak zmieniac ;)

Ogrodzenie "przeciwPumkowe" super, dzieciaki też, a tweój dach wypatrzyłam, niejestem jeszcze taka ślepa :)

wcale tak nie pomyslałam :)

Wklejam niedzielne fotki jakie udało się Ł. zrobic komórką naszym bąkom. Rozbrajają mnie:

http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S-jd9MH5caI/AAAAAAAACrQ/kMBgYLdVHck/s512/cwaniaki.jpg

Krzyś:

http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S-jd9TfSIxI/AAAAAAAACrQ/6GEh80kLyTc/s512/krzycho.jpg

Barti:

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S-jd87ILR5I/AAAAAAAACrQ/clopQEIZsIM/s512/barti.jpg