Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tylko nie wiesdziałam że mogą spoptkać 6 latka myślałam że młodsze dzieci są bardziej narażone

ten chłopczyk zawsze dużo chorował. Oskrzela, płuca itd. I wiecznie było zwalane na karb alergii, która tez ma. A okazuje sie, ze sama alergia przy odpowiednich lekach i diecie nie ma prawa dawac takich objawów.

On miał gorączkę mimo podawania dożylnie biofuroximu. Miał plamy i wysypke na całym ciałku. Duszności, okrutny kaszel. Jak pomyślę sobie, ze dziecko męczy sie tyle czasu a nie wiadomo co mu jest albo jest leczone na coś innego to mi się nóż w kieszeni otwiera.

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobitko , dziękuję za bonus zdjęciowy:D Śliczny uśmiech ma Twoja córcia i wogle fajna z Was rodzinka. A pies? Rozbroiła mnie zawrtość jej pyska na fotce rodzinnej:DDDDDDDDDDD Chłopcy dają Ci się ściać maszynką? Fajne mają włosięta :D Nooooooo , a włąścicielce tej gromadki nie wspomnę , cóż za babeczka:D

Kobitko , dziękuję za bonus zdjęciowy:D Śliczny uśmiech ma Twoja córcia i wogle fajna z Was rodzinka. A pies? Rozbroiła mnie zawrtość jej pyska na fotce rodzinnej:DDDDDDDDDDD Chłopcy dają Ci się ściać maszynką? Fajne mają włosięta :D Nooooooo , a włąścicielce tej gromadki nie wspomnę , cóż za babeczka:D

nie ma sprawy :)

Dzięki za miłe słowa. Miś jest Pumy, to jej zabawka, nawet z nią śpi ;)

Chłopakom Ł. ścina maszynką włosy. Nie ma problemu. Odkąd mieli mniej więcej roczek zaczęli taki fryzury nosić więc się przyzwyczaili. :)

Miłego dnia dla wszystkich.

Zbysiu, juz zaciskam kciuki za chwilke :)

Doberek:)

cześć Magi :)

Byłam wczoraj w ogrodniczym niedaleko domu. Nic tam nie ma.

Musze się gdzie indziej wybrać. Choć jedno kwitnące drzewko mi się marzy ;)

Dziś pewnie to nie wypali bo ALicja w poniedziałek wieczorem przyjechała z wycieczki zachrypnięta. Myślałam, ze jej przejdzie ale ani we wtorek ani w środe nie było znaczącej poprawy. Boję się, ze to może być zapalenie krtani. Chyba wyjdę wcześniej z pracy to może zdążymy dziś do lekarza.