Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz co no właśnie nie da się w nocy przykryć. A spanie w śpiworku też nie wchodzi w grę, bo całą noc walczy i próbuje się wykopać.

pewnie ma tak "od zawsze" co?

Może jej jednak za ciepło. Ja kładłabym kocyk lub kołderkę obok- jak zmarznie to się przykryje sama ;)

I zakładałabym skarpetki do spanka. Zawsze byłam przeciwna az nagle któregoś dnia moi chłopcy zazyczyli sobie skarpetki i już ;) I śpia teraz w skarpetach.:rolleyes:

Heeeej!

Ja wczoraj z Alicją byłam u naszej pani doktor mimo, ze lepiej już mówi.

Prawdopodobnie ma tę chrypę na tle alergicznym. Dostała leki i mamy ja obserwować. Gdyby dostała gorączki to ma nie jechac na wycieczkę.

Jedzie :) Dziś do Białowiezy. Ale jej fajnie, co? ;)

A na dobry początek dnia wrzucam Wam real fotkę - scenka rodzajowa ;) Wczoraj na ulicy naszego miasta :)

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S-xFou4ofeI/AAAAAAAACtM/Zk0tb8R86hM/real.jpg

Delfinka, nie daj się chorobie :mad: :)

łoj matko............. chyba chłopakami tata się zajął czy może też tak długo spali????????

chłopaki jak co dzień. Jest 6 to oni na nogach.

Męża mam kochanego :). A miał dzis pracowac. Całe szczęście, ze plany się zmieniły.

Miałam czas na zakupy, na prace w ogródku a teraz relaks przy winku.

Dzis białe. Masz ochotę? :)