Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry . U nas popoadało wczoraj do wieczora , ale nie jakoś mocno , dziś pochmurno i nadal wieje:/ Coś mam nerwa na dzieci i małża dziś:/ Ot tak . bez powodu . Też miewacie takie dni? Oki , śniadanko pojedzone trzeba chałupę ogarnąć , na pocztę i zakupy podjechać , ale mam lenia.

miewacie, miewacie. Ale czy bez powodu? ;)

Wkurza mnie jak wiecznie coś gdzies rzucają. Tu odłozona książka, tam kubek, bluza. A ja gadam i gadam. A następnego dnia to samo. Brrrr!!!!!!!!!!!!!!!

miewacie, miewacie. Ale czy bez powodu? ;)

Wkurza mnie jak wiecznie coś gdzies rzucają. Tu odłozona książka, tam kubek, bluza. A ja gadam i gadam. A następnego dnia to samo. Brrrr!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOO właśnie , wszędzie coś leży , wala się , zabawki i inne drobiazgi rozłażą sie po domu w tempie błyskawicy.

OOOOO właśnie , wszędzie coś leży , wala się , zabawki i inne drobiazgi rozłażą sie po domu w tempie błyskawicy.

na zabawki to juz jest sposób: Puma :) Zaczęła "sprzątać " zabawki chłopaków ;)

Gorzej z tym całym bałaganem na meblach :evil: I mam wrażenie, ze tylko mi w domu on przeszkadza :bash:

Witanko, wysłałam wiadomośc na priv, odebrała?

Sylwia i odpisałam :)

Nie doszło?

to tak w skrócie: u mnie podobnie. Od następnego tygodnia będę uziemiona na miejscu jako kierowca, taxi itd. - tesciowa zaczyna rehabilitacje, codziennie ;)

Może czerwiec?

Na pewno niedługo sie uda.

Magi, ja zazwyczaj moge wczesniej wyjśc jak juz wszystko zrobie. A dzis to juz tak mi sie nudziło, że moja torebka jest wysprzątana :)

A w domu sie zdrzemnęłam :) a teraz popijam winko :)

Ano nie doszło, ale ciesze się że nie tylko ja zawaliłam ;)

Ja włąśnie zkończyłąm usypiani8e córy z marnym skutkiem - siedzi u taty na kolanach i gada jak najęta. Zaraz zaczynam podejście drugie :D

Buźki

nic się nie martw, zdążymy przed zima :)

U mnie dzieciarnia nie śpi. Jeszcze czytają- tatę zawsze przekabacą na dłuższe bajki ;)

A Alicja czyta "Przygody scyzoryka" ;)

Miłego wieczoru i szybkiego usypianka córci :)