Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie pewnie minie wieczór kabaretowy w piątek.

( z afisza:Pierwsza Majowa Noc Kabaretowa - Siedlce 2010

Data dodania wiadomości: 2010-05-17 21:46:27

Zapraszamy do Siedlec na Pierwszą Majową Noc Kabaretową, 21maja godzina 19:00.

Wystąpią: Kabaret Paranienormalni , Kabaret Neo-Nówka, Jacek Ziobro, Krzysztof Piasecki oraz Babeczki z Rodzynkiem.

)

Kolega z pracy mnie wczoraj namawiał a zanosi się, ze kabaret będę miała w domu. I to za dramo. Moze coś z dzieciakami w kuchni podziałamy jak będzie taka pogoda ;)

Edytowane przez aneta-we

A u nas drogi przejezdne

wesołe miasteczko jest ale co z tego jak błoto i ten cholerny deszcz bez przerwy

ale sie chce tego słońca

w taką pogodę lubie siedziec w kuchni.

Wczoraj ALicja piekła ciasteczka, później je lukrowała i ozdabiała. Szkoda, ze fotek nie cyknęłam.

Polecam takie wariacje kuchenne. W piątkowy wieczór może z dzieciarnią porobimy cebulaki. Uwielbiam te dzieci znajomych bo jedzą co im dam i nie marudzą - nie jak moja Ala :mad:

Jak Wam mija dzień?

Ja zrobiłam własnie super mocną kawe, wzięłam od chłopaków mieloną i za chwilę będę pewnie pluc fusami. W dodatku wsypałam prawie łyżeczkę cukru i dziwna taka :razz:

Z drukarką wygrałam i wszystko mam podrukowane.

Miałam wczoraj zgrac fotki bo Ł. szalał ostatnio w piwnicy i sklecił półki nad szafki koło pralki i lodówki. I dodatkowy regał w drugiej części piwnicy. Tylko bałagan tam jeszcze taki, ze wstyd pokazac :oops:

Czekam tez na dzień bez deszczu aby zgrabic do końca działkę. I cały czas sie zastanawiam jak to zrobić, żeby jednoczesnie ten lasek za domem był taki naturalny jak jest ale trawka urosła ładna.

A kwiatki ozdobne, jednoroczne sadzicie? Ja nie mam ani jednego w tym roku. Moze na parapecie przed oknem kuchennym coś postawić :???: