Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj gdy Ania pojechała na zajecia do Krakowa to mi sie oberwało od B ,że ją puściłem.:eek:

Musiała słać sms co 5 min gdzie jest..

B uspokoiła sie dopiero gdy ja zabaczyła w domu.:)

Panikara z mojej żoneczki. Ja luzik.:cool:

oj, tez bym się bała. Nie zazdroszczę Wam sytuacji. Jakby co ewakuujcie się na wschód. Zapraszam :)

Moze i Kawika sie skusi, cooooo?

Chyba zapracowana dziś ;)

na Pomorzu będę od 28-mego do 31-szego maja :). W Chojnicach dokładnie :)

Agulka to ja do Ciebie jadę:)

zapraszam w tym czasie zaczniemy ocieplać dom, więc ręce o pracy jak najbardziej będa potrzebne ................ żartuję.

Wiecie co ........... nie mogę patrzec na nasz dom z zewnątrz............ OKROPIEŃSTWO.......... a jak kurierowi tłumaczę gdzie ma jechać to mówię, że na osiedlu na górce do najbrzydszego domu :oops::oops::oops::oops:......................... nie mogę sie już doczekać jakiegoś normalnego jego wyglądu

my ocieplac bedziemy sami wiec mogłabym potrenować u Ciebie:):)

masz już jakieś konkretne plany co do elewacji?

no to zapraszam............ chłopaki też będa trenować na naszym domku a jak im wyjdzie to już będzie musiało tak zostać

Co do elewacji to styropian kupiony, na to jak zwykle tynk i chyba tak zostanie, bo na kolor zabraknie kasy................ zobaczymy, bo mama ostatnio cos mówiła, że próbuje kombinować.............hihihihi

ech te mamusie niezastąpione, jak wspomniałam mamusi ze mus jest podbitke robic a są inne pilne wydatki to też mówi że da pieniążki kochanaaa:):)

niezastąpione

niczym Ania z Zielonego Wzgórza :)

Od razu mi się skojarzyło :) :)

hihihihih.................. ale źle kombinuję??? :cool:Musze jakoś to sobe wytłumaczyć:yes:;):D:D

U nas po południu cicho, słonecznie. Szok!

Zgrabiłam kolejną częśc trawy i liści na działce. Nie wszystko niestety, nie miałam zapału ;)

Zapał miałam do pieczenia. Pachnie juz piernikiem marchewkowym. Mniam... jeszcze gorący :)

Wysyłam do Was nasze słonko i życze kolorowych snów. A szczególnie mocno spokojnej, bezdeszczowej nocy wszystkim z południa Polski :)