Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to pa

miłego strzyżenia

dzięki. Prawie usnęłam ;)

Ale mój fryzjer chyba juz się przyzwyczaił do mojej uciekającej głowy :)

Spóźniłam sie by przywitac Anetę, ale co tam witam pozostałych........

.

ale ja zdążyłam zobaczyc fotki w dzienniku. Jak zwykle świetnie :)

Ja byłam dziś z młodymi na wesołym. Słabe... Ale im się podobało. Jak się uda to wrzucę fotki :)

Dzień Dobry :)

Nie wiem gdzie ale gdzies o cyrku pisałysmy.

Karolinko, byliscie??? Co to za cyrk?

Jak jechałam do pracy mijałam wielką ilość ciężarówek, przyczep. Przyjechał cyrk ;) I wygląda na to, ze rozstawi się niedaleko nas.

http://www.cyrk-korona.com.pl/onas.html

Witam.

Na jesieni u nas byli.............. nam sie podobało, brali też ludzi z widowni do udziału i mnie dopadł zaszczyt wystapienia 2 razy, wrrrrrrrrrrrrrrrr.................. za blisko usiadłam wejścia na arenę.

Jeśli będziecie to numer z klownem, który wyciągnął stanik widzowi to nalezał do nas............. u nas małe miasteczko, więc ponad tydzień usmiechali sie ludzie do mnie na ulicy.

40zł/os. dorosła

Kinga mówiła pompon a ja nie dochodziłam szczegółów więc może i pomponi:)

Napisał aneta-we

Dzień Dobry

Nie wiem gdzie ale gdzies o cyrku pisałysmy.

Karolinko, byliscie??? Co to za cyrk?

Jak jechałam do pracy mijałam wielką ilość ciężarówek, przyczep. Przyjechał cyrk I wygląda na to, ze rozstawi się niedaleko nas.

http://www.cyrk-korona.com.pl/onas.html

Witam.

Na jesieni u nas byli.............. nam sie podobało, brali też ludzi z widowni do udziału i mnie dopadł zaszczyt wystapienia 2 razy, wrrrrrrrrrrrrrrrr.................. za blisko usiadłam wejścia na arenę.

Jeśli będziecie to numer z klownem, który wyciągnął stanik widzowi to nalezał do nas............. u nas małe miasteczko, więc ponad tydzień usmiechali sie ludzie do mnie na ulicy.

40zł/os. dorosła

Agulka to pewnie ten sam cyrk, mąż mówił że też był ten numer, a on akurat załapal sie do jakiegos skeczu z orkiestrą:)

Na pewno dla dzieci to spora atrakcja, moja mała była bardzo zadowolona.

pogubiłam się juz.

Agulka napisała, ze był u nich cyrk Korona- czy źle zrozumiałam? U Ciebie Karolinko Pomopon albo Pomponi.

To chyba nie ten sam :cool: