Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie ł. Cię mocno grzał

prawidłowo :)

nie tak prawidłowo, bo Ł. to poszedł na 1-szą do pracy, ja do B. latałam do 2-giej.

Wygrzałam sie po południu. Jak wróciłam z pracy to padłam po prostu. Nic mnie nie ruszało. Chociaż usnąć nie mogłam bo mam multum bąbli od komarów.

Macie na nie jakis sposób. Co działa?

Te cuda do kontaktu?

kupiłam dla dzieci z ziaji spray

E.tez psikałam bo go żarły

nie pachnie przyjemnie ale cholery się nie czepiały, jak sie pojawiły tak zniknęły

ale chodzi mi bardziej do domu. Żeby nie wpdały a jak juz wleca to uciekały. Dziady jedne :bash:

podobno dobrze też zażywać witamnię B

wiem, ale czuc później przez skórę taki zapach leków.

Chociaz ja dziś pewnie czosnkiem pachnę na 3 metry ;)

aa to nie wiem

do domu to chyba kupię te do kontaktu

a są jeszcze jakieś spirale które dobrze zapalić przy balkonach i oknach żeby nie wlatywały ale nie próbowałam nie miałam tego problemu w bloku

teraz będę testować bo mnie cholery bardzo lubią

i mnie niestety też :(

Nogi mam tak pogryzione, ze wstyd chodzić w sukience a nawet w rybaczkach :(

Bo ja dodatkowo strasznie sie drapię i nic mi nie pomaga. Jak swędzi nie ma zmiłuj. I zostają mi okropne ślady! :(

nie mi.

mam fenistil i w kremie i w kropelkach. I nic.

Musze też znów wapno pic

jak ukąsi to od razu bąbel posmaruj octem, wiem, że śmierdzi, ale nie swędzi................

Ja też muszę pomyśleć o moskitierach ramkowych do okien, bo u nas teraz gdzie mieszkamy aż tak nie kąsają, ale w nowym domku to masakra.............. a moja królewna jest uczulona na komary i od razu puchnie, ale tak porządnie

Dzien Dobry :)

Zdrówka życzę chorowitkom :) Mnie od kilku dni zabija alergia - wczoraj miałam taki napad kichania, że myślałam, że pogotowie będziemy wzywać - przez ponad 15 minut nie mogłam przestać, aż zaczęła mi się krew z nosa lać :( Najgorsze jest to, że nic nie moge wziąśc na ta piekielną alergię :( byłam dzisiaj u lekarza i tylko na wapno mi zezwolił :)

a tak w ogóle to muszę się pochwalić, bo mnie od wizyty u lekarza radość rozpiera :) Dzisiaj okazało się, że mojej malutkiej córci ptaszek wyrósł :) Jednak będziemy mieli parkę w domu :)

Dzien Dobry :)

Zdrówka życzę chorowitkom :) Mnie od kilku dni zabija alergia - wczoraj miałam taki napad kichania, że myślałam, że pogotowie będziemy wzywać - przez ponad 15 minut nie mogłam przestać, aż zaczęła mi się krew z nosa lać :( Najgorsze jest to, że nic nie moge wziąśc na ta piekielną alergię :( byłam dzisiaj u lekarza i tylko na wapno mi zezwolił :)

a tak w ogóle to muszę się pochwalić, bo mnie od wizyty u lekarza radość rozpiera :) Dzisiaj okazało się, że mojej malutkiej córci ptaszek wyrósł :) Jednak będziemy mieli parkę w domu :)

Kasia ale wiadomość.............. super, że pare będzieci mieć................ oby teraz ptaszek już nie odleciał