Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetka po zdjęciu z awatarze to w ogóle nie widac nadwagi u Ciebie :) Taką szczupłą twarz to ja miałam z 10 lat temu, potem małzenstwo mi za dobrze zaczęło służyć :) i juz tylko tyłam :(

Ale nic to plan jest taki, że po porodzie biore się za siebie - zblilansowana dieta, żeby na dziecku się nie odbiło i pokarm wartościowy był i przede wszystkim dużo ruchu. Już nawet ogladam na allegro orbitreki :)

Anetka po zdjęciu z awatarze to w ogóle nie widac nadwagi u Ciebie :) Taką szczupłą twarz to ja miałam z 10 lat temu, potem małzenstwo mi za dobrze zaczęło służyć :) i juz tylko tyłam :(

Ale nic to plan jest taki, że po porodzie biore się za siebie - zblilansowana dieta, żeby na dziecku się nie odbiło i pokarm wartościowy był i przede wszystkim dużo ruchu. Już nawet ogladam na allegro orbitreki :)

Dzięki. Fotka pewnie sprzed 2 lat ;)

W dzienniku jestem ja z maja- w czasie Komuni Ali- juz nie taka szczupła :(

Kasia, samo karmienie sprawi, ze schudniesz i to mocno :) Zdrówka!

O rany!

Ale ze mnie trąba :bash:

Miałam się pochwalic i...

Alicja brała udział w trzech konkursach w tym tygodniu.

1. Czytanie ze zrozumieniem- I miejsce wśród II klas :wave:

2. Konkurs matematyczny drugich klas- III miejsce :wave:

3. poprawna polszczyzna- jutro dogrywka, zakwalifikowała się do drugiej rundy :yes:

A ja rosnę i rosne z dumy :)

O rany!

Ale ze mnie trąba :bash:

Miałam się pochwalic i...

Alicja brała udział w trzech konkursach w tym tygodniu.

1. Czytanie ze zrozumieniem- I miejsce wśród II klas :wave:

2. Konkurs matematyczny drugich klas- III miejsce :wave:

3. poprawna polszczyzna- jutro dogrywka, zakwalifikowała się do drugiej rundy :yes:

A ja rosnę i rosne z dumy :)

bo jest z czego byc dumna.......................... gratki dla córci i mamy;)

Bry z kawką i przed zakupami , a tak mi sie nie kce:/ Ale dzieciaki jak i ja latamy w krytym obówiu i musze prezent kupiś siostrzyczce , bo jutro bibka będzie urodzinkowa:D

Co do ofe to własnei przerabiałm ten temat z miesiąc temu , bo mi przyszło z pzu , że mam zamknąc konto ofe u nich . Miałam tam od początku , potem siostra była ubezieczycielem i mnie wciągnęła do generality. Pojechaam , okaząło sie , że to tak chwyt z tym zamknięciem , bo Pani tylko przekonuje do powrotu ;)

A , że ja miałam jescze stary adres i tu i w generlity , Pani powiedziąła , że zmieni wsio , odkręci , wystarczy , że podpisze;)

A , że ja leniwa to się zgodziłąm i tak znów jestem w PZU . W sumei to mam tam też takie rentowe płacoene już 13 lat więc w jednej firmie jest.

A to jeden ciul gdzie te ofe , bo i tak wielkie G dostaniemy. Dlatego ja za 7 lat na 40 urodziny będę mieć kaskę z pzu:D Płacę składki co mieciąć i to jie wcale takie niskie. Jakiś procent tam rośnie , ubezpieczona jestem na życie i na wypadki jakies tam . JAk zbierłąbym na kupkę to napewno tylke bym nie uzbierała , a tak jak spłace kredyt to będzie kasa na urządznie domu:DDDDDDDDDDD