Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki :)

Zbyszku, baaardzo korzystna zmiana. Serio, serio.

Ja uwielbiam króciutkie fryzury. Szczególnie u facetów.

Popatrz co moim robię ;):

http://img16.imageshack.us/img16/1001/szaracza.jpg

To jest molestowanie dzieci.

Zawsze chciałem długie włosy , jak byłem mały

Witam i ja.

Fotorelacje widzę ................ miło, miło................. a Zbysiu jak napisała Aneta --------- korzystnie:)

Ja mówiłam, że mojego małego pod kosiarkę nie wrzucę, ale ostatnio jakos sama mi do łapy wpadła i małego opindoliłam............. wygląda bardzo ładniutko.

Bliżniaki sa super, mają takie łobuzy w oczach.

U nas piekna pogoda............. po wczorajszej gorączce Adasia , która doszła wieczorem do 39,6stopnia............ ani śladu............. podobno taki wirus panuje i dzięki Bogu, bo jakby to sie rozwineło to w niedziele z Kołobrzegu byłby nici a tak połazimy gołymi stópkami po palży

Witam z pifem:D

Zbyniu jak pięknie w łokularach i z jeżem na głowie:

Anetko , chłopaki wyglądją super , szkoda , ze moi boją sie maszynki.

obecnie u teściów jestem i w końcu chłopaków uściskałam:D Nei widziałm ich od poniedziałku ,a le już mi tęskno było , a dziś nawet mini mini sobie włączyłam przed wyjazdem

Nie będzi emnie na forumie jakiś czas , bo nie dość , ze net mam wolny to zaszyję się na śmierć:D W poniedziałek otrzymam umowę i dokumenty firmy Pana z Kazimierza co to dziś mi napisłą , że każdą ilość weżmie ode mnie:D Ale nie ma kolorowo , bo to komis . Pisze , że pełno turystów i to zagramanicznych , mam nadziję , że moje anioły przyciągna uwagę. Fajne jest to , że tam w Kazimierzu to nei sezonowo , bo sezo tra praiw caly roczek :D Chociaż Pani z Mikowlajek płaci gotóweczką i własnie w środe jedzie spora porcja solnych aniołów do niej:D Poza tym na listopad jestem umówiona z dwiem galeriami w Pile i Elblągu .

Jeju , a pomyśleć , że muratorek i Wy pozwoliliście mi uzbierać na maszynę do szycia . :D

Chyab musze coś postawić

http://www.ssnp.ovh.org/LARGE%20PHOTOS_ALCOHOL.jpg

Aha , anetko sorki , że u Ciebie , ale widzę , że Twoje komenty odwiedzane przez nas najczęściej.:D A jutro postaram sie zgrać fotki i uzupełnić dziennik mój ;)