Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz , jak to jest na diecie.:sick:

Strażnik był, co chciałem coś zjeść to po łapach.;)

Zero alkoholu.

No ale super było:cool::rolleyes:

Zbyszku, to pięknie :wiggle: :)

Wiesz, ja wczoraj z dziewczynami byłam na starówce. A tam: gofry, lody, pyszna kawka z nieprzyzwoicie kaloryczną bita śmietaną. Dobrze, ze dla nas miałam ten piernik ;)

Dzięki temu tez byłyśmy "grzeczne" :)

lipiec to nie wiem. Moze na tydzień do mojej siosrty pojedzie.

1 sierpnia kolonie we Władysławowie a w II połowie sierpnia moze góry.

Zbyszku czy ja Ci juz tego nie pisałam ;) ? Nawet chciałes się spotykac w Kotlinie :)

Tak wiem i pamiętam.

Już zamówiłem plik map i przewodników o Sudetach i Dolinie Kłodzkiej w internecie.

Tak , chciałem zagaić , przecież nie będziemy pisać o debacie prezydenckiej bo się jeszcze pokłócimy , przecież nie wiem z którym K jesteś.;)

Zbyszku, o debacie na pewno nie ponieważ ja w TV nie oglądam nic. Jak się uzbiera pół godziny tygodniowo to jest dobrze ;)

Może o kulinariach pogadac :). Ja ostatnio sporo popołudniami działam. Dzis piekłam.

Dla siebie bakłażana w pomidorach i ciasto jogurtowe- zjadliwe ale szału nie ma ;)

A dla rodzinki piernik marchewkowy- uwielbiam ale teraz niestety nie jadam :(

Zbyszku jesli chcecie zobaczyc jaskinię niedzwiedzia to trzeba duuuzo wczesniej zamówic bilety. Nie wejdziecie z marszu. Dowiedz się bo warto tam byc ;)

Tu masz info:

http://www.jaskinia.pl/jaskinia/pl/index.php

I jeszcze miejsce, które mi na szybko przychodzi do głowy to kopalnia złota w Złotym Stoku:

http://www.kopalniazlota.pl/

Przejazd przez Złoty Stok sam w sobie jest niezapomnianym przezyciem ;)

aaaa, i koniecznie Międzygórze. Dla mnie to taka bajkowa miejscowośc z ogrodem bajek. Fajny szlak , piękny wodospad.

I jak lubicie chodzic po górach to Czarna Góra i Śnieznik. Jest gdzie aktywnie spędzic czas. :)