Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja jutro jade do Żyrardowa.

Mamy regionalny turniej piłki nożnej :)

Tylko dlaczego znowu muszę tak rano wstać, jeszcze w sobotę :rolleyes:

Ale nic, muszę kibicowac swoim "chłopakom" :) ;)

mamy srebro :wave:

Wczoraj cały dzień na słońcu. Nawet nie pytajcie na wygląda mój nos czy inne odkryte części ciała ;)

Ale warto było. Emocje super i wynik jest super. Mecze od 9:30 do 17-tej- ufff- gorąco było pod każdym względem ;)

Miłej niedzieli :)

Witam z ranka , a może już nie z ranka:/ Anetko , ale fajnie u Ciebie w domku się robi. Przez te nowe forum wogle nie umiem włazić do dzienników, jakoś nie po drodze czy cóś.

;) A wogle jakies doły mnie i wkur... dopadają:/ !@#$!~#%$!~$#!~Przydałby się wyjazd , wszyscy na około gdzies tam sobie jadą , a ja z powodu braku kasy .... ehhhhhhhh życiątko.

Witam z ranka , a może już nie z ranka:/ Anetko , ale fajnie u Ciebie w domku się robi. Przez te nowe forum wogle nie umiem włazić do dzienników, jakoś nie po drodze czy cóś.

;) A wogle jakies doły mnie i wkur... dopadają:/ !@#$!~#%$!~$#!~Przydałby się wyjazd , wszyscy na około gdzies tam sobie jadą , a ja z powodu braku kasy .... ehhhhhhhh życiątko.

dzięki Delfinko ;)

Nie wszyscy wyjeżdżają, nie wszyscy ;) Ja w tym roku tez nie mam kasy. Jak pojade to do rodzinki. Także łączę się w bólu ;)

Całuski posyłam do Ciebie :)