Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Doberek.

Wyurlopowałam i wróciłam do Was:)

Ja mam pusty domek, bo dziewczynki z babcią wyjechały. 3 tygodnie sam na sam z małżem. Szok:jawdrop:

o rany! Nieźle. Moich nikt nie chce zabierac, ciekawe dlaczego :rolleyes:

Ale i tak dwójka to co innego niż trójka ;) Może chłopaków babci podrzuce na jedną noc- mogliby w końcu póścic rękę mamusi ;)

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magi, wcale się nie dziwie ;)

Ja dziś miałam w sumie spokojny dzień. Odpoczęłam z chłopakami w domu. Tylko po południu musiałam z psem do weta na chwilke skoczyc.

Upał straszny ale jakos przeżyliśmy ten dzień ;)

Tęsknie za córcią- jutro umówiłam się na telefon, dowiem się jak sie czuje na koloniach.

Spokojnej nocy :)

Jutro stawiam sie raniutko w pracy, wypiję z Wami kawkę ;)

Witam nocną porą. Zjechałm do teściów , jutro śmigam nad jeziorko . :D Zbysiu ty w moje storny , ja wyjechałam:/

Anetinki , chwaliłaś się , że byłaś na wakacjach??????????

Mam ograniczony necik i wogle nie otwiera mi się murator:/

Ale... dziś u teśció po nocy nadrabiam i wicie co????

Murator zaprosił mnie do wspólpracy , tzn chce umieścić fotki budowy w dodatku Muratorka:DDDDDDDDDD

Musiałm sie pchwalić. Nie wiem co będzie z tego , odpisałam dziś i zobaczymy:D

jej , coś muszę zrobic z tym netem , bo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo tęskni.e za Wami

mnie również:wiggle:

Magi, wcale się nie dziwie ;)

Ja dziś miałam w sumie spokojny dzień. Odpoczęłam z chłopakami w domu. Tylko po południu musiałam z psem do weta na chwilke skoczyc.

Upał straszny ale jakos przeżyliśmy ten dzień ;)

Tęsknie za córcią- jutro umówiłam się na telefon, dowiem się jak sie czuje na koloniach.

Spokojnej nocy :)

Jutro stawiam sie raniutko w pracy, wypiję z Wami kawkę ;)

ja równiez nie mam za bardzo komu dzieci podrzucić a przydałabym mi sie choc jedna noc i poranek w samotności

Edytowane przez 30Agulka

Magi, moze za duża ta cisza? ;)

A musisz wstawac? Może słodkie lenistwo dziś? :)

Ja to już jestem od 8 w pracy. Wstałam o 6 ledwo:bash:

Wiesz co nie wiem co z tym spaniem? Na urlopie spaliśmy dużo ale w sumie noce miałam kiepskie. Po powrocie też jakoś się nie mogę pozbierać. Najpierw wieczorem nie mogę usnąć, a potem od godziny 3, 4 budzę się co chwila:bash:

Chyba sobie coś ziołowego zarzucę na sen, bo inaczej to nie wiem ile tak pociągnę:bash: