Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kawika, strasznie mi przykro :(

Słaby weekend, co?

Przytulam mocno i posyłam do Ciebie dobra wróżkę na smutki http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/fee.gif

U mnie tylko tyle, ze zimno i zaczęłam pić herbatę choc nigdy jej fanka nie byłam.

Może kubeczek dla kogoś?

http://th.interia.pl/51,bb381e1381866775/herbata3.jpg

Takie coś znalazłem;

Aneta - Osoba niezwykle oddana współmałżonkowi, dzieciom i całemu domowi. Nie przecenia towarzystwa, lecz także nie stroni od znajomości. Wrażliwa na uroki krajobrazu i piękna wnętrz domowych. Lubi spokój, zgodę i harmonię we własnym środowisku. Jest bardzo umuzykalniona. Potrafi postępować jak dyplomata, choć zdarza się, że swoim naiwnym zachowaniem wszystko burzy. Posiada umiejętności naśladowcze.

Kamila - jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoja osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleźć się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te Są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadza. Lubią zmieniać partnerów, Są bardzo zazdrośni, potrafiła wywoływać afery miłosne.

Barbara - ma ciekawa osobowość, jest uczuciowa, spokojna, niezależna. Interesuje się sztuka i życiem towarzyskim, ale przyzwyczajona jest do wygód. Typ kobiety niezależnej, pewnej siebie i do perfekcji szlachetnej. Zawsze pozostaje lojalna wobec przełożonych, wierna swym życiowym zasadom, ciągle poszukująca dobrych rozwiązań trudnych spraw życiowych. Lubi poznawać inne kraje, toteż dużo czyta i podróżuje. Posiada talent artystyczny, który musi być odkryty przez inna osobę. Jest wzorowa matka i dobra przyjaciółka męża. Bardzo czuła na krzywdę ludzka.

Zbigniew - To imię jest pochodzenia słowiańskiego, a w dowolnym tłumaczeniu znaczy pozbyć się gniewu. Każdy Zbigniew jest mężczyzną prawym, pracowitym, sprawiedliwym. Jest stały w swych przekonaniach. Wcześnie zakłada rodzinę, troszczy się o żonę i dzieci, którym daje wysokie wykształcenie. Dom prowadzi na wysokim poziomie, stara się by przewyższać pod tym względem rodzinę i sąsiadów. Wszystko, co posiada, to jest z pracy własnych rąk. Zbigniew jest tradycyjny, jeżeli chodzi o wychowanie dzieci, bowiem pragnie wszczepić im zmiłowanie do pracy, pobożności i szacunek dla ludzi.

Zbigniew..........a masz coś na temat Alicji????

Witam wszystkich poniedziałkowo:)

Jest i Alicja

Alicja - osoba o tym imieniu jest zaradna i twórcza - może być nauczycielem, muzykiem lub literatem. Jest bardzo oddana rodzinie, oszczędna w gospodarowaniu mieniem własnym, umie dobrze gotować. Umie również znaleźć się w towarzystwie różnego rodzaju, potrafi szybko dostosować się do sytuacji - ma duże poczucie humoru. Jest osoba lubianą.

Ot , jaki genialny opis Zbysiu:) U mnie z czytaniem na bakier , pewności siebie to u mnie też jak na lekarstwo;) , ale reszta ? Coś w tym jest ;)

Pan doktor kazał jutro wykopac przedszkolaka z domku;) Osłuchowo czysty , lekki katra , zupełnie nie iwdoczny dla mnie, podrażnia mu gardło.Stwirdził , ze dobrze trafiłam z diagnozą , bo na wejście powiedziąłm , że to wirus pt przeżywam przedszkole.;)

Mam dziś sądny dzień. Po pierwsze wgniotłam auto małża odwożąc młodszego do przedszkola. Żeby było weselej to zrobiłam to przed domem jak cofąłam o drugie auto nasze , ale te to robiocze , wysokie . Noszzzzz , gdzi ja miałam oczy. :/ Potem do lekarza pojechalam 1,5 godziny wcześnei , bo tak mi mąż podał godzine. Pomyliłma książeczki zdrowia. Ciekawe co jeszcze , az sie boje zasiąść do maszyny;) :bash::bash::bash:Kurde , te auto ....

Dobrze , że to nie takie nowe , że ozdobione już rysunkiem starszaka , domek na drzwiach kierowcy poczynił kamykiem, że rdza widoczna , bo jak by nowszy to chyba bym się pochlastała.:bash::bash::bash::bash:

Anetinka, fajnie, że się układa :)

A co u mnie.? ;)

Dziś jakiś zaganiany dzień: po pracy szybkie zakupy, dzieciarnia do odebrania z przedszkola, Alicja ze szkoły, jeszcze jedne zakupy bo do szkoły cos tam trzeba. :rolleyes:

W domu zachciało mi się sernika więc pieczenie. W miedzyczasie jedzonko dla szarańczy i testowanie patelni grillowej- tym sposobem jest mięsko na jutro :) . Potem spacer z psem, chłopakami i Alą.

Po spacerze wrzuciłam do piekarnika zapiekankę z cukini, odkurzyłam dom, zjadłam kawałek sernika. Z cynamonem- pychotka :)

Dzieci wykąpałam- w sumie same się kąpią, ja tylko dogladam, zeby się nie potopiły :lol2:

Po kąpaniu czytanie, przytulanie i po 21-szej.... cisza

Aaa, jeszcze częśc jedzonka do pracy udało mi się przygotowac jak młodzi wieczorynke oglądali ale teraz zejde usmazyc placuszki tuńczykowe na jutrzejsze sniadanko.

Za to podłogi nie myje- strajkuję.

Siedzę i sobie czytam to tu to tam ;)

Fajnie, że wróciłaś. Czy teraz tez tylko na chwilke? :rolleyes: