Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry z kubkiem kawki . Ciężka nocka była , bo starszam ma mega katar i tym samym siedzi dziś w domku . Młodszy bidulek płakał dziś i w domku , i prowadzony przez tatę do przedszkola :/ Myśle czy go nie pozostawić w domku jutro , bo bidulek wie , ze mama i jego brat - psyjaciel , siedza w domku . Chyba pojadę po niego deczko wcześniej .

Naprawa auta to ok 300 zł , więc trzeba szyc;)Zbysiu , na nowe autko to ja z szycia za 10 lat uzbieram:DMiłego dnia

cześć ! :0

Co to za święta, codziennie kwiaty :rolleyes:

Ja jakas zabiegana, zapracowana.

Dużo roboty a jakoś nie idzie.

Z nowości: mam w końcu szafke i umywalkę w górnej łazience.

Teraz trzeba tylko zamontowac baterię. I Panowie musza dowieźć uchwyt do szuflady bo go wczoraj zgubili!

Dzis tez mnie raczej nie będzie. W nocy K. wymiotował. Do przedszkola idzie tylko B.

W dodatku Ł. poszedł na 7-mą do pracy- a dowiedziałam się, ze tak będzie wczoraj o 21-szej :rolleyes:

Właśnie wpadłam z pracy, zaraz rozwiozę towarzycho do szkoły i przedszkola i jadę po babcię która zostanie z K. w domu.

A jeszcze zebranie w szkole dziś o 16:30. Jakis sajgon.

Aha, pies tez w nocy wymiotował. Zeżarł kauczukową kulke chłopaków :rolleyes:

mam nadzieję, ze u Was spokojniej dzis ;)

Pa :)

Dzień dobry

Właśnie odwiozłem Karolinę na wycieczkę do Bułgarii.

Pracowała przez 2 miesiące , ma kasę to pojechała . :rolleyes:

fajnie :)

Pewnie super sie będzie bawić. Z kimś znajomym pojechała?

dzień dobry

Anecia - zdrówka dla chłopaków i pas ;)

Zbysiu - fajnie, córka też fajna

dzięki :)

Pies zdrowy, zadławiła sie tylko ta kulka chłopaków. A wie, ze nei można ich rzeczy ruszac- ma nauczkę ;)

Krzyś został w domu, Bartosz jest w przedszkolu a ja sie za robote zabieram bo czasu znów mało. Kiedy to się uspokoi? :rolleyes: