Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

myślałam o twoim ale obcy chętny na pewno się znajdzie :wink:

mój to dopiero w sobote może masować :roll:

Jak nic zostaje mi obcy. OBCY 3 :lol:

wolałam OBCY 1

Kawika, jeden do masowania, jeden do odśniezania a i trzeciemu jakies zajecie bym znalazła :wink:

gotowanie na ten przykład :D

zdecydowanie wolę tego 1

Ja dizś jak wyszłam z domu to się lekko załamałam. :x

Wczoraj wieczorem odśneizyłam podjazd a dziś rano napadane ze 25 cm śniegu. :evil:

W dodatku nie mogłam otworzyc dwóch samochodów. Cudem udało mi sie wejśc od strony pasażera do mojego.

Odśnieżyłam pół podjazdu i stwierdziłam, ze lepiej zakopać się na własnym podwórku. :-?

Ale udało sie. Przejechałam cała nasza drogę aż do miejsca gdzie dojeżdża komunikacja miejska. A tam już troche lepiej.

A na rondach nie można stawać bo jak staniesz to nie ruszysz- taki lód.

Taki cudny, śneiżny poranek dziś u mnie :roll:

A jak u Was???

witam,

Ja wyjechałam choć mam górke jak kawika i koła sie obracały w miejscu, zawiozłam dziecko do tesciowej, wyładowalam sanki i fru do pracy a po drodze zgubiłam tą osłonke od lusterka kierowcy jsak je rozkładałam i musiałam sie zatrzymac i z narażeniem życia ratowac osłonke bo chłop by mnie chyba zabił jakby ją szlag trafił a koszt nowej pewnie ze 100 zł :evil: ale udalo się i siedze sobie w robocie w ciepełku :D

Witam . My mamy dojazd do drogi gdzieś ok 50m i tu trzeba sie popiasać w odśnieżaniu. W piątek Seba liczył na farta i odśnieżył koło domu . I prawie mus ię udalo, ale na samym wyjeźnie pług zasypał nas kompletnie. Ubieralam dzieciarnie z nimi brnęłam w śniegu i dawaj pchać:D Popołudniu , mniej więcej odśnieżył nasz wjazd ,a potem z sąsiadem reszte współnej drogi . Dziś poprawiliśmy i tulelem na wysokość ok 60 cm dojedzie się do nas:DAle dziś przyjemnie i nawet słono się przebija.

Ja do odśneiżanej drogi mam pewnieze 300-400 metrów. :-?

Na szczęście dwa razy tej zimy przejechał pług.

teraz wróciłam z miasta. Zrobiłam w końcu zdjecia do dowodu i kupiłam ALicji zaproszenia na urodzinowa imprezę. Aha i zahaczyłam o sklep z bielizną :D

Nie było tak słodko z zakupami bo żeby zaparkowac najpierw musiałam sobie miejsce parkingowe odkopać. :roll: :wink:

Ja do odśneiżanej drogi mam pewnieze 300-400 metrów. :-?

Na szczęście dwa razy tej zimy przejechał pług.

teraz wróciłam z miasta. Zrobiłam w końcu zdjecia do dowodu i kupiłam ALicji zaproszenia na urodzinowa imprezę. Aha i zahaczyłam o sklep z bielizną :D

Nie było tak słodko z zakupami bo żeby zaparkowac najpierw musiałam sobie miejsce parkingowe odkopać. :roll: :wink:

a co kupiłaś???? pokażżżż!!!!!!!