Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z takim wynikami to za chwilę będziesz w TV

Gratulacje http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/87.gif

Ja , ostatnio kiepsko... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/121.gif

dzięki Zbyszku :)

A Ty do roboty! Ja wiem, ze to najtrudniejsze- utrzymanie wagi. Tylko szkoda teraz tracić to na co sie tak ciężko pracowało, no nie?

Ja ostatnio w domu pije sliwkowa, a w pracy mam maline, truskawke z wanilia i jakies dwie z rossmana niemieckie owocowe, ktore pozatym, ze sa kwasne to nie maja zadnego smaku. Muswze szybko je wypic to wtedy kupie sobie moje ulubione: herbapol i malwa.

Ja ostatnio w domu pije sliwkowa, a w pracy mam maline, truskawke z wanilia i jakies dwie z rossmana niemieckie owocowe, ktore pozatym, ze sa kwasne to nie maja zadnego smaku. Muswze szybko je wypic to wtedy kupie sobie moje ulubione: herbapol i malwa.

Ja w pracy uzywam tych w torebkach aby nie było problemu z fusami ;)

Smakują mi herbaty irving: czarna z płatkami kwiatów i biała z płatkami kwiatów. Z liptona zwykła biała bez dodatków- pyszna.

A poza tym jak ma byc na rozgrzanie to właśnie waniliowa.

Owocowe mi nie podchodzą za bardzo.

A teraz popijam kawę orzechową i się ciszą delektuję.

Ł. na pierwszy wolny weekend od trzech tygodni więc mogłam pospac do 8-mej- żaden szkodnik mnie nie budził. Tzn. budził, nawet miło ale wstawac i ogarniac szarańczy nie musiałam :)

A ja w pracy sedze ale w domu mama jest i ogarnie chalupke, wiec jak wroce to nic nie bede robit :).

U nas rano bialo i -2, wiec trzeba bylo uwazac na drodze. Juz zyje swietami, nie mam jeszcze do nikogo prezentu.

Irving mi nie podchodza, a ta liptona biala musze kupic. Ja pije owocowe odkad nie slodze. Wczesniej pilam z lyzeczka cukru elgrey lub z cytryna. Niestety teraz gorzkie przechodza mi przez gardlo tylko owocowki.

Jak tam wieczor andrzejkowy sie udal?

Ja wczoraj mialam nic nie robic , a po powrocie 3 godziny w kuchni siedzialam, bo syn jeczal. ze ma ochote na krokiety z pieczarkami i serem. Zanim posmazylam nalesniki, potem pieczarki to troche zeszlo. Ja nie jadlam, bo to bomba kaloryczna.

Dzień dobry:)

Sami odchudzający się tutaj goszczą:)

Ja na szczęście nie muszę ograniczać kalorii, cukier niestety tak, własciwie cukru nie mogę wogóle i to jest straszne.

Anetko super stół. I ten rozmiar po rozłożeniu:)

Tez się właśnie rozglądam za stołem i nie widziałam takich.

Jak mozesz napisz mi gdzie go dokładnie kupiłam, czy jest mozliwość innego koloru i ile kosztował:)

Edytowane przez monia77w1

No to mamy zime na calego :bash:, do pracy jade 35 minut, a dzisiaj jechalam 70 minut :bash:.

Na trasie jeszcze ok, bo 60 km/h, ale przed miastem i w centrum masakra 10km/h i co kilka metrow trzeba stawac. Nie cierpie takiej pogody jak musze do pracy jezdzic, a na swieta pewnie jak zwykle bedzie blocko, juz nie pamietam kiedy swieta byly biale u nas?

Anetko super stół. I ten rozmiar po rozłożeniu:)

Tez się właśnie rozglądam za stołem i nie widziałam takich.

Jak mozesz napisz mi gdzie go dokładnie kupiłam, czy jest mozliwość innego koloru i ile kosztował:)

Monia, ja stół kupiłam w moim miasteczku ale producent jest znad morza. Firma nazywa się MIRO.

Mam ich folder i podana tam strona: http://www.miro.gdan.pl

Kolory są różne, wymiary różne i stoły różne ;)

Obejrzyj sobie. Za swój zapłaciłam niecałe 2,5 tys.

U mnie tez zima. I też wracałam z pracy 30 km/h.

A jak się u mnie snieżnie koło domu zrobiło to za chwilkę wrzucę do dziennika na pamiątkę ;)

u nas też sie trochę uspokoiło. Za to podobno jutro ponad 20 poniżej zera.

I snieg ma duzy padac. Chociaz dla mnie to dziwne przy takiej temperaturze.

Tak czy siak ma byc źle. Niestety.

Ja juz mam wydłużony tydzień pracy o sobotę z powodu warunków atmosferycznych. Żebym skakała z radości to nie powiem :(