Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Zbyszku, Zbyszku :D

dziękuję :)

Na szczęście głowa mnie nie boli. Raczej nogi i wszelkie inne mięśnie po tańcach ;)

A jak żałuję, ze nie mogłam tam choć ze trzy dni zostać. Taaaaki fajny hotel :yes:

No to wieczorem masaż;

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLKwgEdwqc1MP-l8lBXek9p1WToHYs24WSgSi-LCBtNvfHg1MGMA

na chwilkę

jak imprezka co???

tez tęskniłam

było super.

Miałam firmową imprezę i dodatkowo spotkanie z koleżankami z forum "dzieciowego" ;)

I tak sobie kursowałam ;)

Hotel bardzo fajny, jedzonko pyszne. Spotkania z ludźmi z którymi nie widziałam się po kilka lat. SUPER! Akumulatory naładowane ;)

no to super

pewnie zdziewieni okrutnie !!

ja wreszcie zgubiłam nadrobione w święta kg i sobie chudnę po 0,5 kg na tydzień

to SUPER! :)

GRATULACJE!!!

U mnie najlepsza była reakcja kumpli z filii z którymi pojechałam ;)

Na co dzień w jeansach i bluzie, tam w sukience. A oni: "ale Ty jestes ładna" http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif

mam nadzieję, ze będziesz jutro. Ja musze zmykac bo na zakupy jadę :(

hejka

u mnie -14

w krynicy-20

hihih

Anetka przepis na sernik, okropnie za mną chodzi sernik ostatnio, robiłam w sobotę z serka homo ale nie bardo wyszedł szukam jakiegoś dietetycznego a twój na pewno taki

hej ;)

Ja sernik to robię z takiego sera jak mam w domu. Ostatnio- czyli wczoraj ;) - robiłam z dwóch kostek chudego twarogu i pewnie ze 250 g takiego z wiaderka (3-4 % tłuszczu).

Dodaję 6 jajek (żółtka mieszam z serem a białka ubijam i daję na koniec), 25 tabletek słodzika rozpuszczam w małej ilosci wody i daję do sera, trochę zapachu pomarańczowego, ze 2 łyżki skrobi kukurydzianej. Moze byc budyń bez cukru.

Przelewam do blaszki i piekę z godzinkę.

Wczoraj przyszedł mój tata wiec sernika zostało mi jedynie na dzisiejsze II śniadanie. Dziś piekę drugi ;)