Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja szukam jakiejś szafki pod blat w łazience ale chyba będzie trezba na zamówienie robic.

AnetaWe twoje szafki łazienkowe drogo wyszły?

o rany, umknęło mi :oops:

Wiesz, ze teraz to Ci nie odpowiem, bo cenę miałam liczoną za całośc: szafy wnękowe na dole i na górze, za szafę w łazience i meble w przedpokoju. Nie mam rozbicia. A może :roll: Zajrzę na maila. :wink:

Apeluje również do autorki o fotki wiatrołapu z szafami :D chodzi mi o fotki również wnętrza szafy please

to tez do mnie? :wink:

Na razie jest za ciemno i ogólnie mało tam miejsca. Ale spróbuję. :wink:

W dużej szafie jest półka wysoko, niżej drążek na wieszaki i na dole miejsce na dwa wysuwane koszyki, których jeszcze nie ma zamontowanych.

ja szukam jakiejś szafki pod blat w łazience ale chyba będzie trezba na zamówienie robic.

AnetaWe twoje szafki łazienkowe drogo wyszły?

o rany, umknęło mi :oops:

Wiesz, ze teraz to Ci nie odpowiem, bo cenę miałam liczoną za całośc: szafy wnękowe na dole i na górze, za szafę w łazience i meble w przedpokoju. Nie mam rozbicia. A może :roll: Zajrzę na maila. :wink:

znalazłam. Wysłałam Ci na priv.

Czesc Anetko

dzięki za filmik-uśmiałam się

fajniuchne te Twoje chłopaki, ciekawe jak by się razem z moja bawili?

na pewno byłoby zabawnie :lol:

witaj :lol:

Im więcej dzieciarni tym weselej. :wink:

Na dworku to w ogóle jest super, ale w domku to ostatnio bicie, gryzienie i wojna na całego :-?

ja mam braci 2 lata różnicy między nimi jak byli mali tłukli się niesamowicie, aż do pierwszej krwi

Moje odśniezacze też mało wydajne niestey;). O , i ja muszę wrzucić nasz karmnik ;|)

teraz ptaszki maja ciężko :(

A do nas zagląda wiewiórka. Dobrze, ze zostawiliśmy jej orzechy bo była wczoraj :wink:

A chłopcy opowiadali mi, ze nie miała czapki (no, w taki mróz :roll: :wink: ) i przykrywała sie ogonem :lol:

Moje odśniezacze też mało wydajne niestey;). O , i ja muszę wrzucić nasz karmnik ;|)

teraz ptaszki maja ciężko :(

A do nas zagląda wiewiórka. Dobrze, ze zostawiliśmy jej orzechy bo była wczoraj :wink:

A chłopcy opowiadali mi, ze nie miała czapki (no, w taki mróz :roll: :wink: ) i przykrywała sie ogonem :lol:

Orzechy, które zostawiamy dla wiewiórki bezczelnie podprowadzają sójki- rozprawiają się z nimi dziobami. Spryciury :wink: