Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzis mam trochę napiety plan i zaraz będe uciekac.

Po Alicję do szkoły, razem jedziemy po prezent na urodziny jej kolezanki. Na 16:30 rekolekcje/roraty. A na 18:40 okulista. Ala czyta chyba za duzo i zaczęła narzekac na oczy :-?

Do zobaczenia :wink:

no i diabli wzięli plany, przynajmniej te zakupowe. Jestem w domku, babcia zadzwoniła, ze z chłopakami nie najlepiej :(

Maja stan podgorączkowy, co teraz nie przeszkadza im szalec z Alą :evil: :wink:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

działkę masz genialną Siostra

całą juz masz zagospodarowaną?

dziękuję :)

Działka zagospodarowana nie jest zupełnie. Jak wygląda od strony tarasu widac w albumie. Od frontu wczoraj wieczorem wyglądała tak:

http://img683.imageshack.us/img683/1031/dzialka.jpg

Troche ciemno :wink: ale może cos widac.

Dzis mam trochę napiety plan i zaraz będe uciekac.

Po Alicję do szkoły, razem jedziemy po prezent na urodziny jej kolezanki. Na 16:30 rekolekcje/roraty. A na 18:40 okulista. Ala czyta chyba za duzo i zaczęła narzekac na oczy :-?

Do zobaczenia :wink:

może to nie od czytania, a że szybko rosnie?

ja tak miałam

oczy nie nadążałay za wzrostem :(

to dzisiaj się dowiem.

Narzeka od tamtego tygodnia, zadzwoniam wczoraj do przychodni i okazało się, że na "fundusz" mają zapisy na luty/marzec :o

faktycznie dziwna ta rozbieżność między jednym okiem a drugim :roll: , dobrze że okularów nie musi nosić,

następnym razem jak będziecie w Ustce to zapraszam na kawę , ja mieszkam 12 km od Ustki

juz miałam zapytac skąd wiesz o Ustce :lol:

Z dzieciakami jeżdże nad morze wiosną, żeby złapac jodu :wink:

A Tobie w takim razie zazdroszczę, lubie morze, bardzo lubie. W komórce mam nagrany jego szum z ostatniego pobytu :oops:

Dzięki za zaproszenie :lol:

Ehhhhhh dzieciaczki. Albo , ehhhhhhhh , mamy. Mnie wciąż brakuje cierpliwości i jakoś brak chęci na zabawę z bąblami . I teraz jak tak Was czytam i sobie myślę , że od jutra poprawiam się . W końcu siedzę w domku i powinnam poświęcić im więcej czasu.Jutro będziemy się integrować przy pieczeniu ciasteczek i na pewno wyjdziemy na dwórek polatać po tym mizernym śnieżku :wink:

czeee siostra

jak brzdące???

dzieki Kawika

własnie dzwoniłam do domu. Nie mają goraczki, jedza ładnie ale Krzych marudzi. Myślę, ze to wirus grypy żołądkowej ich męczy. Jak nie przejdzie do jutra, albo jak będa goraczkowac idziemy do lekarza. Dziś dam im jeszcze szansę na walkę. :wink: Wole ich po przychodniach nie ciągać.