Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo :lol:

teraz powiedziałam sobie że do dnia dziecka nie kupię małej nic, no poza książkami i puzzlami.

Bo ostatnio nawynosiłam ze 4 wory z duperelami którymi sie nie bawi aby mieszkanie zagracają.

u nas zabawki leżą w piwnicy - dobrze, ze jest duża :wink:

Co jakiś czas wymieniamy i te stare sa jak nowe, dzieciaki się z nich cieszą i znów ładnie się bawią.

ja już mam zabawki i w nowym domu, i póki co w obecnym mieszkaniu

i na działce rodziców, i u siostry, i w szopce na działce

za dużo tych zabawek

a że on nie niszczy, więc mam masę tego

ale zabrałam się na sprzedaż na allegro ubranek :)

w nowym pokoju:) ale Wam fajnie:)

a powiedzcie dziewczyny czy przed przeprowadzką kupujecie/kupowałyście cos do domu?

ja myślę żeby zacząć gromadzic powoli różne rzeczy bo wlasciwie to nie mam nic i do domku poszłabym praktycznie z pustymi rękami.

teraz chyba z każdej pensji odłoże i bede kupować posciele, reczniki, szklanki, talerze i różne inne pierdołki

ja miałam inna niż Ty sytuację.

Posciel była i jest, ręczników mam az za dużo- dostałam jeszcze nowe od mamy i siostry na "nowy dom"

Nie wspomnę o wszystkich skorupach kuchennych :roll:

Za dużo wszytskiego. Az zadroszczę, ze można kupic najpotrezbniejsze rzeczy i nie miec tego całego "wesołego miasteczka"

Tylko wydatek tez duzy :-?

Masz rację, kupuj sobie na raty, co najpotrezbniejsze. Masz jeszcze czas to i coś ładnego i niedrogiego możesz trafić.

czyli bardzo kulturalna rozmowa była :)

hej, nabijasz sie?

jak napisałaś - z uśmiechem :D

wszystko jest w porządku. Chłopak jest fajny. Wiem, ze zajmie się moim autem i będzie ok.

Jeśli o to chodzi, to nikt na nikogo nie krzyczał ani nie miał pretensji. To szkoda, którą po prostu trezba naprawić a katastrofy nie ma. :wink:

czyli była rozmowa kulturalna :)

w nowym pokoju:) ale Wam fajnie:)

a powiedzcie dziewczyny czy przed przeprowadzką kupujecie/kupowałyście cos do domu?

ja myślę żeby zacząć gromadzic powoli różne rzeczy bo wlasciwie to nie mam nic i do domku poszłabym praktycznie z pustymi rękami.

teraz chyba z każdej pensji odłoże i bede kupować posciele, reczniki, szklanki, talerze i różne inne pierdołki

pościele, ręczniki mamy ślubne

te inne też ślubne

garnki od Mikołaja :)

więc praktycznie na poczatek mamy :)

te inne też ślubne

garnki od Mikołaja

my ślubnych prezentów mało dostalismy, teraz żałuje.

Garnki jakieś to teraz uzywamy, serwis obioadowy tez dostaliśmy ale taki zwykły to na codzień używamy, pościele też od slubu już zurzyte więc wszystko trzeba kupować.

te inne też ślubne

garnki od Mikołaja

my ślubnych prezentów mało dostalismy, teraz żałuje.

Garnki jakieś to teraz uzywamy, serwis obioadowy tez dostaliśmy ale taki zwykły to na codzień używamy, pościele też od slubu już zurzyte więc wszystko trzeba kupować.

my też będziemy musieli zakupić kilka rzeczy

nie mamy poscieli, ręczniki jako tako, gary mamy, telerzy brak, kubków do wyboru do koloru :lol:

wydatki będą bez dwóch zdań :-?