Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od początku jestem insulinozależna,a od jakiegoś czasu biorę też tabletki,ze względu na zmniejszone dawki insuliny. Jak się nauczyłam,tzn dotarło to do mnie,że zostanie ze mną na zawsze. To nauczyłam się z nią żyć i przestałam traktować ją jak ciężar,czasami zapominam,że ją mam :wink: W końcu to już 13 lat.

W przychodni,gdy poszłam z wynikami,bo źle się czułam,chudłam,traciłam wzrok,ogromne pragnienie. Lekarz zażartował,że musiała zajść jakaś pomyłka. Miałam poziom cukru przekroczony 6 krotnie. A w karcie miał mój wypis z szpitala w którym leżałam z 2 m-ce wcześniej i tam wyniki były ok.

Co do przyczyny to lekarze nie podali powodu,mogło ich być kilka: zapalenie płuc które wcześniej przeszłam,osobista tragedia i zabieg który przeszłam 2 m-ce wcześniej.

Anetko , może nam sie uda sklikać wieczorem , o ile prund bedzie :o

No to z autem też mieliśmy przeboje , bo centralny poszedł i pod marketem Seba udawał , że zamyka auto , a ja robilam pi pi :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jazda to już jakaś masakra :o :o :o :o NAłogi??????? Internecik , kawa i ostatnio szycie :lol: :lol: :lol: Aha Zbysiu , Beatka gotowa . Jeśli net pozwoli to wieczorem wrzucę parkę. :lol: :lol: :lol: I oczywiście od wczoraj walczę z kolejną pracą :wink:

Anetko , może nam sie uda sklikać wieczorem , o ile prund bedzie :o

No to z autem też mieliśmy przeboje , bo centralny poszedł i pod marketem Seba udawał , że zamyka auto , a ja robilam pi pi :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jazda to już jakaś masakra :o :o :o :o NAłogi??????? Internecik , kawa i ostatnio szycie :lol: :lol: :lol: Aha Zbysiu , Beatka gotowa . Jeśli net pozwoli to wieczorem wrzucę parkę. :lol: :lol: :lol: I oczywiście od wczoraj walczę z kolejną pracą :wink:

Pracoholik..

Beatka ? Ciekawe do kogo pdobna. :-?

Hejka

Ale miałas przezycia?

Anetka a po co Pilawy jechalas? to niedaleko ode

mnie :) macie tam rodzine?

Nastepnym razem zapraszam na kawke :)

wiem, że niedaleko :wink:

jechałam na niezbyt miłą uroczystośc: pogrzeb. ale dla mnie na szczęście to nie był ktos bardzo bliski. Została tam mojego Ł. daleka ciocia.

Wczoraj wieczorem odsnieżałam, rano troche też. Teraz własnei skończyłam i zaczęło mocno sypac :evil:

Juz wiem jak będzie rano. Pewnie gorzej niz dziś, a było tak:

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2HYeXeM2wI/AAAAAAAACHc/y1qY6l97WSw/droga2.jpg

To moja uliczka o 5:45 :roll: :-?

Rany, zapomniałam. Jutro nie musze jechac tak rano. Hurrra!!!!!!

Będę w pracy od 10-tej, może od 11-tej

:) . I może jakas dobra dusza odsniezy przynajmniej częśc drogi :wink: A przynajmniej nie ja zrobie pierwsze ślady :wink: