Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a i ja wzięłam wyplatę, musze mężowi prezent na urodziny kupic wszak od w Walentynki urodzony:)

to jeszcze kupe czasu masz. Ja zwykle na ostatnia chwile zostawiam :oops:

ja też na ostatnią chwilę

a najczęściej to zapominam :oops:

Anetką gratuluję córci :lol: oby było tak dlej

ja tez się mam czym pochwalić- moja jest 3 w klasie pod względem nauki :lol: , ale zachowanie też pozostawia wiele do życzenia :-?

ja to zwykle zamawiam przez net a z czasem przesylki to różnie bywa więc trzeba odpowiednio wcześniej zamówić

albo wybrac odpowiednią firmę kurierską :wink:

co sugerujesz? :lol:

nie sugeruje tylko wiem, ze białe busy z żółtą strzałka doreczja paczki następnego dnia roboczego po wysyłce od nadawcy http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_biggrin.gif

mam nadzieję, że weekend mija Wam miło i spokojnie.

Ja do Pilawy nie jechałam, szwagier mnie wyręczył i zawiózł mamę. :)

Dlatego miałam czas na poleniuchowanie, na spacer z dziecmi. Nawet dwa, bo po południu tez wychodzilismy nakarmic ptaki.

Właśnie dziś na naszej sosnie widziałam dużego, brązowego ptaka. Myszołów ? :o Musze sprawdzic w necie.

Mieliśmy tez gości, bo Ala stawiała torcik. I na szybko zrobiłam cebulaki. Wszystkim smakowały :D

A teraz juz cisza. No prawie , słychac tylko jak Ł. czyta dzieciarni. Dziś trochę dłużej zabalowali bo było wieczorne strzyżenie. Ale w końcu wyglądaja tak jak lubię :lol:

Rozgadałam się :oops:

Miłego wieczoru :D :wink:

cześć dziewczyno o pięknym usmiechu :D

pewnie nie chce Ci sie wybierac do pracy po tak mile spedzonym wekkendzie:)

heeej,

jasne, że mi się nie chce :(

Tym bardziej, że chłopaki dzis grzeczni i rozkoszni.

Wyspałam się, znów w łózku były oglądane autka. Jestem juz po kawce, chłopaki ubrani i najedzeni. Obiadek sie pyrkoli a ja mam chwilke dla siebie :wink: