Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale się dziś sprawcowała, co?

noooooo! cały dzień w rozjazdach jestes:)

ale w piatek zostałaś dłużej to wszystko sie wyrównało

rozjazdy w ramach pracy w końcu.

A jeszcze przede mną zakupy do domu. :wink:

Nie napisałam Wam, ze ALicji nie ma. Moja siostra zabrała ja do W-wy. Na tydzień.

oo to Ty masz luz, a mała pozna stolicę, fajnie mieć do kogo posłać dziecko na pare dni.

siostra tak właściwie nie w samej W-wie tylko w Piasecznie mieszka. Myślę, że po stolicy tak bardzo nie będa sie rozbijać (pewnie kino, basen, jakieś kulki, łyżwy) bo ona tez ma dwójkę swoich dzieci :wink:

Ale ALicji jest tam dobrze, dogaduje się i z siostra cioteczna (5 lat) i z bratem (3 lata). Na pewno będa miec wesoło. A ja troche mniej obowiązków. :wink:

Ale się dziś sprawcowała, co?

noooooo! cały dzień w rozjazdach jestes:)

ale w piatek zostałaś dłużej to wszystko sie wyrównało

rozjazdy w ramach pracy w końcu.

A jeszcze przede mną zakupy do domu. :wink:

Nie napisałam Wam, ze ALicji nie ma. Moja siostra zabrała ja do W-wy. Na tydzień.

no i dobrze :)

zawsze to jakieś wakacje :)

tam też mam rodzinę i znajomych :D

Aneta-we wkleiłam :lol: oczywiście to nie sa projekty naszych pomieszczeń. Na jednym nawet synuś latem sie załapał :lol:

super, szczególnie podoba mi sie ta druga łazienka. To szary z zielenia i pomarańczem?

A jak będziesz robić, zielony czy pomarańczowy?

Najwięcej będzie tych biało-szarych płytek a dodatki i pomarańczowe i zielone. Wanna będzie obudowana zieloną mozaiką i półka do której będą dwie umywalki wpuszczane też :D :D :D :D :D :D :D :D

Wczoraj wieczorem odsnieżałam, rano troche też. Teraz własnei skończyłam i zaczęło mocno sypac :evil:

Juz wiem jak będzie rano. Pewnie gorzej niz dziś, a było tak:

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2HYeXeM2wI/AAAAAAAACHc/y1qY6l97WSw/droga2.jpg

To moja uliczka o 5:45 :roll: :-?

Rany, zapomniałam. Jutro nie musze jechac tak rano. Hurrra!!!!!!

Będę w pracy od 10-tej, może od 11-tej

:) . I może jakas dobra dusza odsniezy przynajmniej częśc drogi :wink: A przynajmniej nie ja zrobie pierwsze ślady :wink:

Lo Matko!!

Aneta...jak Wy tak funkcjonujecie? :o :o

a gdzie krawezniki? :lol: :lol: :lol:

Na temat tego kiedy dzieci maja isc do szkoly, to ja nie dyskutuje, ale moj starszy syn zaczal szkole majac 5 lat a mlodszy majac 4 i pol...taki uklad i juz :wink:

Maja

http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif