Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

środek tez bo włąśnie mysle jakby to rozplanowac u siebie - czego więcej półek na buty czy półek czy wieszaków

ja stwierdzam, ze mogłabym miec tę szafkę na buty tak samo długa jak szafę. Więcej butów by się zmieściło. Co prawda jak wracam do domu albo dzieci ze spaceru to i tak nie wsatwim do szafki :wink:

W środku szafy na pewno potrzebny jest drążek na ubrania. Według mnie jak najdłuzszy. U nas będa tez dwa koszyki, na czapki, szaliki, chustki ale jeszcze nie sa zamontowane.

Do najwyższych półek nie sięgam. Wstawiam tam koszyki z nieuzywanymi rzezcami albo dodatkowymi czapkami, szalikami, rękawiczkami.

Przemyśl jakie rzeczy nie będą Ci przeszkadzac na wierzchu a co koniecznie chcesz schowac. Czy masz jeszcze niedaleko inną szafę w której będziesz przechowywać dodatkowe płaszcze, kurtki itd. Jakies inne miejsce na resztę butów- ja na przykład dużo butów trzymam w szafie w piwnicy.

o widzisz jakie to proste, już przeglądam.

Zaczęłam od konca- od kuchni bo to mnie najbardziej ciekawi, super mebelki a kolor taki jak mi się najbardziej podoba:)

ślicznie u Ciebie

dzięki kochana :D

kolor to orzech, jak dla mnie to meble są przepiękne :oops: 8) :lol:

skromna nie jestem no nie? :oops:

Karolinko wybór kuchni dopiero przed Tobą więc możesz mieć taka kuchnię o jakiej zamarzysz (dobrze by jeszcze było aby ta kuchnia była w przyzwoitej cenie :wink: )

w czasie oczekiwania na kuchnię też miałam wątpliwości, zastanawiałam czy podjęliśmy dobrą decyzję co do koloru, frontu, ustawienia itp., ale na dzień dzisiejszy wiem że to jeden z najlepszych wyborów jeżeli chodzi o nasz domek :lol:

tym bardziej jesteśmy szczęśliwi, gdyż jest to nasza pierwsza kuchnia :lol:

w czasie oczekiwania na kuchnię też miałam wątpliwości, zastanawiałam czy podjęliśmy dobrą decyzję co do koloru, frontu, ustawienia itp., ale na dzień dzisiejszy wiem że to jeden z najlepszych wyborów jeżeli chodzi o nasz domek :lol:

tym bardziej jesteśmy szczęśliwi, gdyż jest to nasza pierwsza kuchnia :lol:

ustawienie w kuchni sprawdzi sie zobaczysz. Jest fajnie i tyyyyle blatu roboczego. :lol:

Kolor taki ciepłobrązowy, pyszny :D

A gdzie jest lodówka?