Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tylko póki co wejdę i poczęstuję kawką :)

http://mei.blox.pl/resource/kawa1.gif

Kusisz kobieto, oj kusisz, dostałam po oczach tym pięknym widokiem u Karolinki i zanim zdążyłam ochłonąć to tutaj drugą dawkę mi zaserwowałaś, teraz to już na pewno muszę podnieść 4 litery i zrobić sobie kawkę :roll:

Wasze laski to juz duże to i zajma sie soba i dadza mamusiom porozmawiac bo z tymi młodszymi to jak sie pojdzie w gości to trzeba latac za nimi po obcym terenie i pilnować:)

przecież ja tez malucha mam i moja kuzynka z maluchem będzie przychodzić i mój brat przyjeżdżać więc ja musze domek pod dzieciarnię dostosować :wink:

w maju na pewno za zimno na kąpiel w Bałtyku, chociaz ALicja w tamtym roku korzystała.

Za to jest dużo jodu. Kiedyś byłam z ALą w październiku i w ciągu dnia nad morzem siadałam w jednej bawełnianej kluzce. Ale z pogoda trezba u nas trafic. Za to ten klimat... bezcenny :wink:

Od 2 lat jeździmy z mężem nad morze we wrześniu. Spróbowaliśmy po raz pierwszy jak byłam w ciąży - w ramach najodowania rosnącego brzuszka i w zeszłym roku już z 5cio miesięczną córą. O ile poprzedni wyjazd był nieco jesienny, o tyle w zeszłym roku mieliśmy piękną, słoneczną pogodę. Fakt że za bardzo popływać się nie da ale za to zdrowiej, mniej ludzi, taniej - ogólnie lepiej (w moim odczuciu). Jest mnóstwo ludzi z dziciaczkami, żadnych rozrabiających małotatów, zdecydowanie w tym roku powtórzymy wrześniowy wyjazd nad morze !