Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam

Anetka ale miałas przezycia , współczuję....

Dobrze że juz wszytsko w porządku :)

Ja włąśnie ide po receptę na mleko bo mój tez alergik ale nie do tego stopnia. Jogurty serki zjada normalne tylko policzki ma czasem czerwone ale daje mu pepti bo jednak mleka jeszce pije ok. 400 ml na dobe więc sie boje że normalne mleko byłoby niebezpieczne

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam

Ja włąśnie ide po receptę na mleko bo mój tez alergik ale nie do tego stopnia. Jogurty serki zjada normalne tylko policzki ma czasem czerwone ale daje mu pepti bo jednak mleka jeszce pije ok. 400 ml na dobe więc sie boje że normalne mleko byłoby niebezpieczne

twój dzidziuś ma 1,6 roku?

dobrze kojarzę?

witam

a jakie to "normalne mleko"? Chyba nie od krowy? :-?

Ja jestem przeciwniczka zwykłego mleka. Przetwory ok, ale mleko- blleeeee http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_razz.gif

Mój Krzys pzrestał jeść Nutramigen przed 2 urodzinami, Bartek jak miał nieco ponad 2 lata.

Nie chcieli juz i tak zostało. Nadrabiaja mięchem :wink:

normalny to zwykły bebiol czy bebiko taki bez recepty

też sie boje takiego od krowy ale jak się zdecyduje to takie od prawdziwej krowy bedie a nie od "Łaciatej" bleeeeeeee

takie od prawdziwej krowy to jest dla cielaków :wink:

ja mleka od krowy jeszcze nie podaję chociaż alergiczką nie jest

tez tak uważam że mleko od krowy to dla cielaków dobre :wink:

chociaż ja na krowim mleku chowana, moi bracia i kuzyni też :roll:

A za mną chodziło,oj chodziło takie mleko od krowy,jeszcze ciepłe. Z takim mlekiem kojarzy mi się dzieciństwo,wakacje u babci :roll: :p i niezapomniany smak mleka latem, jeszcze ciepłego. Teraz podejrzewam ,że nie smakowałoby mi,ale jak tu się przekonać,gdy w rodzinie nikt już krów nie choduje od 15lat.

A od obcego mleka nie kupię,bo nie wiem w jakich warunkach odbywa się dojenie. Choć mozna kupic mleko na rynku od rolnika w 1,5l butelkach :-? plastikowych.

Aneta nie zdążyłam zobaczyc co się stało, ale po reakcji innym domyslałm się, że cos strasznego. Życzę by dobrze się to COŚ skończyło.

co do mleka to.............. :oops: :oops: :oops: :oops: moje skarby jadą na przemian kilka m-cy na zwykłym kartonowy, kilka na prawdziwym od krówki sąsiadów :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Witam prawie w południe. U nas piekna pogoda, słonko za oknem i zaraz spadamy na spacerek

Cześć kamlotek :wink:

A moze Ty byś zaczęła chodować krasulę :lol: :wink:

Miałabys smak dzieciństwa na okrągło :D :wink:

Tak trzymałabym ją w pokoju na dole :wink: ,jest jeszcze jeden mały szczególik-dojenie :roll: :wink: . Dziękuję poczekam,poszukam u przyszłych sąsiadów,w końcu będę mieszkać na wsi :lol: . Może jest tam jakiś gospodarz dbający o czystość :roll: