Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my kochana tyramy:)

kawka tez wypita, siedze jak na szpilkach bo po południu mam odebrac wyniki małej czy nie uczulona na mleko i mąke pszenna, szukaja i nie wiedza co ja uczula,pani doktor powiedziala ze moze na rozpoznanie trzeba bedzie do szpitala :cry: :cry: :cry:

karollinka, a czym to uczulenie się objawia?

I nie martw się, bo w szpitalu kilka dni a potem będzie wiadomo jak dziecku pomóc.

Przytulam!

Dzień dobry. Witam gospodarza i jej stałych gości bywalców.

Przeczytałam dziennik i szalenie mi się domek podoba i schody bejcowane sa przepiękne a kafle w pokoju pozostaną tylko moim marzeniem bo ... nie stać mnie na takie :oops: .

Masz cudowne dzieci jeszcze takie grzeczne, ja mam jedną dziewczynę, która wchodzi ostro w okres buntu i jest niegrzeczna i niemiła. Jak czasem ma dobrą chwilkę dla mamusi dom zamienia się w raj na ziemi. Niestety to jest tylko wtedy, kiedy Madziulka robi to na co ma ochotę w innym wypadku - wojna afera kataklizm i trzaskanie drzwiami... Nie wiem jak ja to zniosę :cry: Mam córkę w domu a jakbym jej nie miała..

Ale ja tu się żalę aż mi wstyd :oops: , tak mnie jakoś naszło jak Twoje dzieciaczki oglądałam a moja - taka milutka dziewczynka z niej była.................

Witaj sipatka :lol:

Córę to i ja mam, i tez bywa... szkoda gadac: małe tornado. Dobrze, ze nie ma czym trzaskac- cały czas bez drzwi mieszkamy :wink:

Dzięki za komplementy. Ja podłogi nie zamieniłabym na żadną inną. Fakt, ze teraz kilka lat będę zbierac na stół, krzesła i kanapy, ale cóż. Coś za coś :-?

czołem bezrobotni :)

ale zaje... wiewiórka :)

hej, hej

Jacy bezrobotni? :wink:

Ja juz łyzwy z Alicją zaliczyłam. Niech szlag trafi te plastiki :evil: , wytrzymałam 15 minut, az wstyd :oops:

A mogłam kupic skórzane. Ech, głupia baba za mnie :evil: :roll:

Byłysmy jeszcze w sklepie bo obiecałam Ali zegarek wskazówkowy: wybrała różowy :roll: :wink:

Teraz próbuje uśpic szarańcze na odległosc, sama tez mam ochotę na drzemkę :lol:

czołem bezrobotni :)

ale zaje... wiewiórka :)

hej, hej

Jacy bezrobotni? :wink:

Ja juz łyzwy z Alicją zaliczyłam. Niech szlag trafi te plastiki :evil: , wytrzymałam 15 minut, az wstyd :oops:

A mogłam kupic skórzane. Ech, głupia baba za mnie :evil: :roll:

Byłysmy jeszcze w sklepie bo obiecałam Ali zegarek wskazówkowy: wybrała różowy :roll: :wink:

Teraz próbuje uśpic szarańcze na odległosc, sama tez mam ochotę na drzemkę :lol:

Witam i ja.

Mój mały śpi od 45 min więc zaraz koniec relaksu :-?

Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie wylazłam z domu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Aneta fajowe macie zwierzątka :lol:

oo zazdroszczę łyżew :D a macie w S lodowisko?

może mąż by mnie wziął do bagaznika tobym cie odwiedziła zarazem ? :D

a dlaczego do bagaznika? :o

pewnie, ze odwiedzaj. Ja do końca tyg. mam urlop. Jutro jedziemy przed południem ogladac rzeźby lodowe a po południu na "kulki".

Łyżwy: środa około 11-tej :wink: Reflektujesz? Lodowisko jest. Odkryte. Wypożyczalnia sprzętu tez i ceny zaskakująco małe, przynajmniej w porównaniu do W-wy. Ja dziś za bilet zapłaciłam 4 zł. :lol: