Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no mówiłam że bezrobotna :)

a po obiadku idę sobie na "kulki" :wink: :lol:

A MY NA SANKI :lol: :lol: :lol:

na to to ja jestem za leniwa :wink:

Jak jutro będziemy na łyzwach z Alą to niania weźmie chłopaków na sanki :oops: :wink:

ja też :lol: :lol:

Małż wraca zaraz z pracy, zje obiadek i razem w czwórkę pójdziemy ....... więc konia pociągowego będę mieć :wink:

dziewczyny ale wam dobrze ze macie błogi spokój, u mnie wariacje trwaja w najlepsze, sen przyjdzie do Kini pewnie ok.22 :roll: :-?

Karollina, no błogi spokój to nie tak szybko. U nas dopiero po bajkach kąpiel i czytanie. Bartek przewracał się prawie do 21:30 :evil:

A ja jeszcze prasowanko mam. :-?

Ja nie lubię prasować, więc robię to tylko kiedy trzeba. Szacun dla tych które prasują zaraz po ściągnięciu z suszarki :wink: :wink: :wink: :wink:

U mnie 20:15 codziennie zapada już CISZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Poprasowane?;)

Moi też długodystansowcy i zasypiają najwcześniej o 21 , ale to cudem :D

poprasowane. I film obejrzany . A leżała z miesiąc "Vici, Cristina, Balcerona" :wink:

Bo wiecie, tak na co dzień to prasuje teściowa :lol: Ale teraz tez ma ferie :wink: więc zostałam sama na włościach. Dlatego po dwóch suszarkach włączam żelazko, sterta prania w koszach mnie denerwuje. :evil:

Dobrej nocy!

heej, to jeszcze Was podenerwuje :wink:

Kawa wypita, dzieciaki ładnie się bawią a ja poczekam na nianie i idziemy z Alicją na łyżwy. Może dziś dłużej w tych plastikach wytrzymam. Wrzuciłam na YouTube filmik jak Ala jeździ :wink:

Idę zrobic się na ludzi.

Duuużo słonka dla Was pracusie :D

Ps. widzieliście w dzienniku siedlecką rzeźbę lodową?

Hej, hej.

U mnie plany uległy zmianie.

Przed 10-tą nie mogłam Ali zwlec z łóżka wiec zamiast na łyzwy pojechałam trochę swoich spraw pozałatwiac. Sama :lol:

Jutro tłusty czwartek. Robicie coś?

Ja przewaznie faworki ale myslę o pączkach albo o oponkach. Moja mama robiła - ja nigdy.

Macie jakies sprawdzone przepisy???