Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dzis prawie sama, cisza, spokój i robic tez się nie chce ale robota nie zajac nie ucieknie.

Kinia ma temperature i chce jej sie gołąbka :o musiałam z pracy wyleciec i kupic miesko żeby babcia szyko jej zrobiła póki ma takie zachcianki :D

miałam z nia do lekarza iść ale oprócz temperatury nic jej nie jest, biega, krzyczy to chyba nic powaznego.

witam,

widziałak kolorki :)

bardzo fajne szczególnie niebieski jakoś tak uspokaja :)

Dzięki. To jest odpowiedni odcień. Ja nie cierpię pewnych odcieni błękitu :roll: ale ten kolor jest w porządku. Teraz mam tam białę komódki z IKEA i jest fajnie. Tylko na scianach pustki a marzy mi sie kolekcja rodzinnych zdjeć :wink:

A zaraz wrzuce cos jeszcze do dziennika :D

Witam

Przyszłam z małą czarną na dobry dzień :wink:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Kawa_latte%2C_zdjecia_kawy_latte%2C_kawa_z_pianka%2C_zdjecia_pianki_251_mini.jpg

Aneta ja chciałabym się spytać o te ciastka z serkiem,czy nie są zbyt tłuste :roll: :wink: i do czego ich smak byś przyrównała :) . Ja muszę coś dziś szybko zrobić ,do kawy,a kupne nie wchodzi w grę :-?

a ja dzis prawie sama, cisza, spokój i robic tez się nie chce ale robota nie zajac nie ucieknie.

Kinia ma temperature i chce jej sie gołąbka :o musiałam z pracy wyleciec i kupic miesko żeby babcia szyko jej zrobiła póki ma takie zachcianki :D

miałam z nia do lekarza iść ale oprócz temperatury nic jej nie jest, biega, krzyczy to chyba nic powaznego.

przeoczyłam :oops:

Dużo zdrówka dla Kingi!

Aneta ja chciałabym się spytać o te ciastka z serkiem,czy nie są zbyt tłuste :roll: :wink: i do czego ich smak byś przyrównała :) . Ja muszę coś dziś szybko zrobić ,do kawy,a kupne nie wchodzi w grę :-?

dzięki za kawę. Tez już druga wypiłam :wink:

Do tych pączusiów dodałam troche octu, tak z łyżeczkę. Zawsze do takich rzeczy jak pączki, faworki powinno się dodac, zeby tłuszczu nie " łapały". A wyciągam na papierowe serwetki lub ręczniki papierowe.

Smak porównac?

Hmm, trochę przypominają pączki a trochę takie babeczki z jogurtowym nadzieniem. Nie są mocno puchate jak pączki ale robi się je błyskawicznie.

A może ciasto czekoladowe z mikrofali do kawy. Robisz 5 minut i porcyjka w sam raz do zjedzenia z kolezanka przy kawie? Znasz?

Muszę się pochwalić bo już nie mogę wytrzymać. 8)

Na walentynki kupiłek ,że żonce /nie ma prawajazdy / autko.

Nie nowe ale zawsze, no nie ?

http://img.motonews.pl/photos/ope/ope_signum_2005_002.jpg

Ps.

Trzy lata prosiła , już nie chciała jeździć ze mną że trup. :evil:

http://foto.ojej.pl/ojej/5/1/9/0/26_Audi_80_B4_20_B+G1.jpg

Doberek :wink:

Troszke fotek przybyło w dzienniku.

- schody podziwiam w każdym calu - wyjątkowo odpowiadają moim upodobaniom i zamierzeniom

- panele ala dąb bielony (rozumiem że jakby białe?) niedostępne w naszym szanownym miasteczku? Planuję takowe cuś dać w pokoju u Oli a nie mam chęci jechać aż do stolycy :roll:

- niebieski w sypialni bardzo odpowiedni czego nie można powiedzieć o innych odcieniach niebieskiego :lol:

pozdrawiam

Gdzieś o tym czytałam,ale nie wiem już gdzie :roll: Mogę poprosić o przepis :lol:

prosze:

CIASTO CZEKOLADOWE W KUBKU W 5 MINUT:

Wymieszac w kubku 4 lyzki maki, 1/2 lyzeczki proszku do pieczenia, 4 lyzki cukru i 2 lyzki kakao. Potem wbic jajko i dobrze wymieszac. Dodac 3 lyzki oleju i 3 lyzki mleka, wymieszac do uzyskania jednolitej konsystencji. Wstawic do mikrofali na 3 minuty na najwieksza moc. Pieknie wyrosnie i jest super pyszne! (jako czekoladowy lakomczuch robilam je juz kilka razy - wychodzi zawsze

Na walentynki kupiłek ,że żonce /nie ma prawajazdy / autko.

:lol:

jej kupiłes, ale jeździł będziesz TY? :wink:

A gdzie fotka?

Poza tym teraz na imieniny (8 marca obchodzi?) podaruj kurs na prawko. :wink:

Kiedy ona to nawet ze mną boi się jeździć. :(