Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :wink:

Troszke fotek przybyło w dzienniku.

- schody podziwiam w każdym calu - wyjątkowo odpowiadają moim upodobaniom i zamierzeniom

- panele ala dąb bielony (rozumiem że jakby białe?) niedostępne w naszym szanownym miasteczku? Planuję takowe cuś dać w pokoju u Oli a nie mam chęci jechać aż do stolycy :roll:

- niebieski w sypialni bardzo odpowiedni czego nie można powiedzieć o innych odcieniach niebieskiego :lol:

pozdrawiam

dzięki :wink:

Nie znalazłam takich paneli, właśnei o taki bielony dąb mi chodzi, jasniutki szary.

A w stolicy to w LM są, i w innych marketach tez. JAk potem byłam a W-wie to nawet nie wchdziłam bo byłam zła, ze nie kupiłam wczesniej takich jak chciałam. Cóż, u nas prowincja :evil:

Na walentynki kupiłek ,że żonce /nie ma prawajazdy / autko.

:lol:

jej kupiłes, ale jeździł będziesz TY? :wink:

A gdzie fotka?

Poza tym teraz na imieniny (8 marca obchodzi?) podaruj kurs na prawko. :wink:

Kiedy ona to nawe ze mną boi się jeździć. :(

dopieo fotkę zobaczyłam :oops: . Dokładnie taki? To Opel? I srebrny?

Napisz coś więcej. Ja nie potrafiłabym chyab rozstac się z moją pchełką. :wink:

Chociaz jesli mogłabym sama wybrac to co bym chciała :roll:

Tylko jak sie wtedy zdecydowac? :-?

Anetko schody i barierka piękne!!

łazienki też bardzo mi sie podobaja, kuchnia odważna ale taka bardzo żywa i domowa:)

jedynie kolory w pokojach inne bym zrobiła bo ja lubie tylko jasniutkie i pastelowe.

U kogos podobaja mi sie mocniejsze kolory ale w swoim domku takich nie zrobie :)

dzięki KArolinko.

W pokojach na górze kolory nie sa tak intensywne jak na fotkach ale pastelowe tez nie sa, fakt :wink:

Na zdjeciach z dziennika pokoje były jeszce "mokre".

Tylko ten niebieski podobny jest na "żywo".

Zbyszku, to audi to trup? :roll:

Nie uwierzę.

Aha, mamy Twoje numery, jak bedziesz sie obijał z dietką albo ogólnie podpadniesz to damy cynk "niebieskim", ze bez pasów jeździsz. :wink:

A dlaczego zona sie boi jeździć? Taki "wariat" z Ciebie?

Nie , to nie są zdjęcia moich samochodów .To tak dla pogłądu.

Za bez pasów zapłaciłem 100 i 2 punkty , to już się zapinam.

Zbyszku, to audi to trup? :roll:

Nie uwierzę.

Aha, mamy Twoje numery, jak bedziesz sie obijał z dietką albo ogólnie podpadniesz to damy cynk "niebieskim", ze bez pasów jeździsz. :wink:

A dlaczego zona sie boi jeździć? Taki "wariat" z Ciebie?

Nie , to nie są zdjęcia moich samochodów .To tak dla pogłądu.

Za bez pasów zapłaciłem 100 i 2 punkty , to już się zapinam.

ale widzisz jak trafiłam z tymi pasami :wink:

A co zonie zrobiłes, ze jeździc nie chce? Nie napisałeś. Musiałeś mocno podpaść. :wink:

A i jaki ten Twój opel jest?

Ja na co dzień tez jeżdżę opelkami- fajne są. Tylko astra ma dla mnie za głęboko pedały :-? , albo ja za mała jestem. Choc w vectrze i w corsie takich problemów nie mam. :roll:

i nie powiesz co to za oplisko?

Aneta mnie sie nuie podoba tylko melon- u siebie nie mam żadnych pochodnych żółtego i pomrańcza... róż mi sie podoba ale córeczki nie mam jescze :oops:

u Krzysia mam zielone 2 sciany i 2 żółte a sypialnia fiolet offcourse :wink:

na dole jasny beż plus jasmin a na klatce cappucino a wiatrołap blady róż z becersa i własnie szukam do niego tApety bo chce 2 sciany zakleic jak ma telmunia

Aneta schody piękne , kolorki na ścianach "cukierkowe" ale o to chodzi bo to nie dom staruszków :wink:

Chcę mieć panele ciemne w salonie, ale teraz sie już waham.............. na prawdę tyle brudu widać??????????

wiesz, na tych moich drewnianych schodach widać kurz i paprochy. Ta jasna podłoga jest o niebo lepsza. Ale w sypialani mam dość ciemne panele i nie jest źle. Wiem to chyba akacja wiejska. Ale to nie żadne wenge czy ciemny brąz, tylko bardziej taka w szarość wpadająca.

Musisz przemysleć sprawę, ja poszukam fotki podłogi z sypialni.

Pewnie ważne jest czy podłoga bardziej jednolita czy nie. :-? Schody są całe ciemne a panele różnie.

ja tez chciałam mieć ciemne teraz podobaja mi się baaaardzo jasne ale jednocześnie podobaja mi sie i jasne ściany i jasne meble a niechce żeby w domku było jak w laboratorium, ot i zagwostka co zrobic :roll:

zrób jak Ci się podoba i zaszalej z dodatkami. :wink: Byłaś w dzienniku betib? Ma cudną podłogę, jasne meble i swietny klimat w domu. :D

Agulka, fotki dla Ciebie.

Panele ok, na tych nie widac brudu, ale trezba chyba wziąć tez pod uwagę, ze tam tylko spimy. Odkurzam 2 razy w tygodniu. Cały dom.

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/Ss3B-ol3NPI/AAAAAAAABF4/TWiezwMJqAE/s640/sypialnia.JPG

http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/Ss3B_DqWzjI/AAAAAAAABF8/sNWnWPNkSZE/s512/sypilaniniebiesszafka.JPG

A kolor w realu chyba pośredni :wink:

i nie powiesz co to za oplisko?

Aneta mnie sie nuie podoba tylko melon- u siebie nie mam żadnych pochodnych żółtego i pomrańcza...

Bartosz wybrał pomarańczowy :wink:

Krzyś chciał fiolet ale ja nie lubię :-? Dał sie przekonac. :D

Nie chciałam za mocno narzucac im swoich kolorów choć jeszcze mali są. Potem sie przemaluje. Na razie melon jest dla B., zielony dla K.

Jak wybieraja zabawki lub ubrania to tez się tak dzielą wiec chyba dla nich jest w porządku. :wink: