Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dajcie linka do betib :)

ja tez mam schody ciemne i też raz w tyg ultramaxem ścieram tak jak wszystkie panele tylko gres 2 razy

ja zalinkuje piekny dziennik telmuni :)

http://forum.muratordom.pl/budowanie-naszego-faworyta,t139518-240.htm

kuchnia w Twoich kolorach aneta :wink:

na razie link:

http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/Ss3B_DqWzjI/AAAAAAAABF8/sNWnWPNkSZE/s512/sypilaniniebiesszafka.JPG

A teraz nie mam czasu na ogladanie :(

mój jeszce gadac nie umie więc kolor mu wybrałam :)

zresztą On i tak tam sie tylko bawi i to w naszej obezności bo po schodach jeszce sam za mały łazić :)

a i tak najbardziej lubi nalkejki ze ścian odklejac :evil:

już 2 razy przewieszałam wyżej bo najpierw dostawał reką potem przewiesiłam wyżej to wyczaił i przytargał krzesełko żeby zrywac i musiałam jeszce wyżej

7 marca bedzie miał półtora roku :)

apropos ile Twoi mieli jak zaczełas ich samopas po schodCH PUSZCZAC?

A JA ZJADŁAM ŚLEDZIE BLEEEEE

to ja juz wole dżem

a ja śledzie lubię :wink:

Na sniadanko miałam.

Wiesz, nie pamiętam kiedy samopas. Wczesnie w ogóle zaczęli chodzić, potem wczesnie za raczkę ze mną. Na pewno jak mięli rok to chodzili za rękę bo mi sie nei chciało ich nosić :oops: . Potem trenowali pod blokiem, bo do klatki w bloku było z 5 schodków. Są z marca, latem tam chodzili.

Wiesz, takei rzeczy się zapomina. A nasza niania do tej pory boi się jak chodzą sami po schodach :wink:

A i jaki ten Twój opel jest?

Ja na co dzień tez jeżdżę opelkami- fajne są. Tylko astra ma dla mnie za głęboko pedały :-? , albo ja za mała jestem. Choc w vectrze i w corsie takich problemów nie mam. :roll:

i nie powiesz co to za oplisko?

Opel signum 2,2 DT 8)

Aneta !!!!

Ty taka samochodziara i nie wiesz, jak DT to olej.

Jeszcze nie mam wnuków to wózka nie będę woził. :lol: :lol: :lol:

ja samochodziara? Cos Ty. Prawko to robiłam już jak do pracy poszłam. Nigdy mnie nie ciągnęło do jeżdżenia. :wink:

I znam się o tyle, że do mojego ropy nie naleję. :wink: Umiem dolac płynu do spryskiwacza, do chłodnicy, zatankowac. I chyba tyle.

A musze się uśmiechnąć do kogoś bo mi lewy stop nie działa. Może żaróweczka poszłaaaa. :-?

do wożenia wózków to vany polecam :) do mojego wchodzi bez składania :)

ale takiej smukłej linii jak ten signum to on nie ma :(

wiecie, nasz wózek to był całkiem spory. Zdejmowałam koła jak trzeba było go włożyc do bagaznika :roll:

I nie pamiętam, ale chyba corsa to go nie woziłam, astrą tak.

Poczułam ulgę jak w tamte wakacje juz nie musiałam zabierac fury bąków. Za to bagaznik dachowy się sprawdził.

Aneta dzięki za fotki .............. mam kołowrotek w głowie :roll: jakie panele wybrać, u nas ich duzo nie będzie tylko 2/3 salonu i pokój gościnny............ może jednak zdecyduje sie na ciemne, bo do sprzątania za duzo nie będę miała :wink: :wink: :wink:

Szybko na gorąco wklejam..................... troche przepis zmodyfikowałam ( jak to ja :wink: ), zamiast cukru zwykłego do środka dodałam puder, ale najpierw ubiłam białka z ttym cukrem i reszte po kolei dodałam + jeszcze pół szklanki mąki

Wyszły PYSZNE, delikatne i połowy juz nie ma.

http://img689.imageshack.us/img689/440/nowyaparat024.jpg