Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zbyszku, a gdzie fotki fury w realu? Co???

Jaka fura ? :wink:

Czekam na ładną pogodę ,coby zdjęcia ładne wyszły. :lol:

Beatka kazała znaleź garaż bo spać nie może. :lol: :lol: :lol:

W kjońcu to jej autko. :wink:

ja mam garaż, zapraszam :wink:

I męża na delegacji. :roll: :oops: 8) :wink:

Ja mam trzy córy to się zajmą chłopakami, a teściowa ........ :-?

Co mi się marzy. :(

mam też ochronę w postaci dwóch przystojniaków i tesciowej :-? (niestety? :wink: ) :D

mam też ochronę w postaci dwóch przystojniaków i tesciowej (niestety? )

Anetka ty masz teściowa na stałe w domku? na zawsze?

:D :D :D :D :D

dobre :lol:

I straszne, nie? :wink:

Na szczęście teściowa ma swoje mieszkanie więc weekendy mam wolne :wink:

Jest u nas od poniediząłku do piątku, na dole ma swój pokój. Jak potrzebujemy od siebie odpocząć to zawsze możemy się rozdzielić. I te weekedny tez dużo dają- taki oddech :wink:

I straszne, nie?

czy straszne to zależy od teściowej.

ale jak ma swoje mieszkanie to tak jak mówisz daje od siebie odpocząć a to tez duzo. :wink: :D

ja myślę, że to głównie jednak dla niej odpoczynek od nas :evil: :wink:

A z teściowa jest różnie. Nie jest zła, duzo mi pomaga, bardzo dużo. Ale tez miałam pod koniec roku z nią takie spięcie, ze aż :evil: :evil: :evil:

ja nigdy nie mieszkałam z tesciowa i mam nadzieje że nigdy nie bedę musiała bo traktowałabym ja niestety jak obca osobe w moim domku :roll: :evil:

mimo całego szacunku dla niej mieszkać bym nie chciała.Tu jednak duze znaczenie ma postawa męża- czy w razie czego stanie po twojej stronie, czy po stronie mamusi.

ja nigdy nie mieszkałam z tesciowa i mam nadzieje że nigdy nie bedę musiała bo traktowałabym ja niestety jak obca osobe w moim domku :roll: :evil:

mimo całego szacunku dla niej mieszkać bym nie chciała.Tu jednak duze znaczenie ma postawa męża- czy w razie czego stanie po twojej stronie, czy po stronie mamusi.

tylko by spróbował :evil: :evil: :evil:

i ja niestety :(

wolałabym chyba pieklo i meżą który sprząta :>)

:o

chyba żart, co?

Ostatnio nie mogłam sie ruszac i Ł. sprzatał w weeeknd. Odkurzał, mył podłogi. Ale po tym sprzatniu nalezałoby jescze raz to samo zrobic :wink:

Wiem, powinnam sie cieszyć, ze pracuje, że jest w domu i ogarnia ale ja musze chyba takie rzeczy robić sama bo inaczeć nigdy nie jest tak jak chcę.

W środe trochę mi niania ogarnęła bo ja jescze nie do końca sprawna jestem i mam tak samo. Nigy posprzatane ale ... :roll:

Czekam az wydobrzeję to będę miała jak lubię, po swojemu :wink:

no serio - nie robi prawie nic chociaż juz i tak go troche wychowałam bo "nieraz: sprzata ze stołu i do zmywarki wstawia :)

ale ja tez z takich co same najlepiej wiec nie płacze bardzo :)

dziecia kąpie, bawi sie z nim, ubiera w piżamy , usypia , rano mleko robi :) więc i tak nie najgorzej :)

a długo pracuje do od 6-7 do 18-19 to i tak krótko osttanio . :)