Gość 15.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o kurz lub schorzenia kończyn to ile ludzi tyle opinii. Sama się o tym przekonałam, można zgłupieć. Z godziny na godzine utwierdzam się w przekananiu, że PC to dobry wybór. Mam dom o powierzchni 240m więc ogrzanie tego gazem było by dosyć kosztowne, a ja lubie mieć ciepełko w domku. wiec PC /wspomagana owsem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 15.12.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 100m m^2 okien przy domu 240 m^2, to może oznaczać jedno:Inwestorzy mają sporo kasy, a skoro tak to nie będzie im się chciało chodzić koło ogrzewania. Więc jak szaleć to na całego:Jeśli węgiel lub ekogroszek to razem z etatem dla palacza.Pompa ciepła to jak ktoś ma pecha, może być drogą zabawką.Idealny jest gaz o ile inwestycja w przyłącze nie jest zbyt droga.Najlepsza rada: porozmawiać z projektantem i nie robić tego na własną rękę. Stać was na to więc wymagajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpola 15.12.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To co zużywasz..? I w którym z wątków mijasz się z prawdą..???! w żadnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts