kijanka9 27.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wooow Jestem pod wrażeniem, szczegolnie kuchni, jadalni i salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 09.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ...pięknie:))) a mozna prosić fotki zewnątrz,pewnie bryła domu również piękna jak wnętrze:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 19.03.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Agnieszka możesz mi powiedzieć, co to za ramki te przy schodach? Jeśli można to poproszę namiary i cenę na priv. Domek cudny, pokoik córci rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 21.03.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Malinka04 Ramki kupione w Ikea, koszt ok 100zl(nie pamietam dokladnie) siivaa Wrzucę zdjęcia bryly niebawem moldzia Kolor naroznika to łamana biel(wpada w ecru), Firma GALA model Carlos , polecam bardzo. Idealnie się sprawuje, naprawde nie widac na nim nic, uzytkowana codziennie przez 2-kę dzieci:) Łatwa w utrzymaniu , piękna i MEGA wygodna:) sylwia&radekstills dzieki oldzia Tobie też dziękuję, nie mam czasu zeby dodac więcej zdjęć ale obiecuje na wiosnę sie poprawić . Gres nie jest firmowy , kupiony w markecie Leroy M, byl impregnowany po ułożeniu! Nie wiem czy to coś faktycznie daje(tz ta impregnacja), gres jest dość uciążliwy w utrzymaniu, polecam jednak parowego mopa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 21.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam! Co to za lampy te w salonie potrójne, gdzie kupione? ps domek boski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Bardzo dziękuję za odp. piszesz o mopie parowym, a może napiszesz, jakiego używasz a raczej polecasz,bo opinie też różne - jedni chwalą inni krytykują myślę, że pomożesz tym wielu osobom - warto kupować to - co już sprawdzone jeszcze raz dzięki i oczywiście będę zaglądać i poczekam na nowe foty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts