Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZ WYMARZONY DOMEK Z WŁASNEGO PROJEKTU_ DUZO ZDJĘĆ

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Malinka04

Ramki kupione w Ikea, koszt ok 100zl(nie pamietam dokladnie) :) :lol:

siivaa

Wrzucę zdjęcia bryly niebawem :roll: :lol: :lol: :lol:

moldzia

Kolor naroznika to łamana biel(wpada w ecru), Firma GALA model Carlos , polecam bardzo. Idealnie się sprawuje, naprawde nie widac na nim nic, uzytkowana codziennie przez 2-kę dzieci:) Łatwa w utrzymaniu , piękna i MEGA wygodna:) :wink: :wink: :wink:

sylwia&radekstills

dzieki :roll:

oldzia

Tobie też dziękuję, nie mam czasu zeby dodac więcej zdjęć ale obiecuje na wiosnę sie poprawić :D :D :D . Gres nie jest firmowy , kupiony w markecie Leroy M, byl impregnowany po ułożeniu! Nie wiem czy to coś faktycznie daje(tz ta impregnacja), gres jest dość uciążliwy w utrzymaniu, polecam jednak parowego mopa:)

Bardzo dziękuję za odp. :D piszesz o mopie parowym, a może napiszesz, jakiego używasz a raczej polecasz,bo opinie też różne - jedni chwalą inni krytykują :roll: :roll: :roll: myślę, że pomożesz tym wielu osobom - warto kupować to - co już sprawdzone :wink: :wink:

jeszcze raz dzięki i oczywiście będę zaglądać i poczekam na nowe foty :wink: :wink: :D :D

pozdrawiam