karolaartur 15.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam czy macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe, gdzie można zakupić ceramikę sanitarną oraz armaturę łazienkową, czy lepiej nie ryzykować i kupić gdzieś w sklepie?? trochę się boję o transport itp. Poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O transport to martw się jeśli nie możesz być przy odbiorze. Jeśli sam odbierasz od kurirra to po prostu musisz wszystko sprawdzić przy nim (czasami nawet nie) i możesz być spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 15.12.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dzięki za odp:) A może macie jakieś sprawdzone sklepy? Czy po prostu z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 15.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 http://forum.muratordom.pl/adresy-sklepow-internetowych-z-jakich-korzystacie,t165323.htm Ja ceramikę kupowałam w kati-kati i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 15.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam Ja tez kupowalem w KATI . Jak po kilku miesiącach pękła bateria ktorą u nich kupiłem to abym nie musiał im jej wysyłać skontaktowali sie z przedstawicielem producenta w moim mieście i kazali zaiweść starą do tego sklepu i zabrać sobie nową . To niewiarygodne ale prawdziwe - w ciągu jednego dnia od momentu reklamacji mialem nową baterie w domu . Dodam ze jak kupowalem to w moim mieście w sklepach ta sama bateria kosztowala prawie 2x wiecej niż w KATI. Pełen profesjonalizm - obsługa telefoniczna też jak najbardziej w porządku . Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 15.12.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dziękuję Wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts