Senser 15.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czy jest coś takiego w ogóle?? Ja akurat jestem osobnikiem, który co roku zakłada i zdejmuję Więc przydałby mi się patent na "uchwyty" które na stałe się montuje do rynny (opaska lampek "sopli" wokół domu) a na które można zaczepić nawet na stałe do rynny ale żeby zdejmowanie z tego lampek nie było za bardzo irytujące... Najlepiej, żeby był do tego jakiś gotowy i do kupienia patent... A jakie są twoje pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 15.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Może zwykłe haki (takie jak do mocowania żyrandoli).Kupić nie duże , przymocować do podbitki lub deski okapowej w kolorze nie rzucającym się w oczy i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zamontuj se karnisze na żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.12.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 retrofood napisał: zamontuj se karnisze na żabki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts