erek36 15.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam serdecznie.Ja również proszę o kosztorys na [email protected]Mam już praktycznie stan surowy otwarty (czekam jeszcze na dach więc pomniejsze kosztorys o koszty już wykonane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 15.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 sam kosztorys do pobrania w banku może jakieś wielkości, kwota, co za dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erek36 15.12.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dom jak widac to rosa z krajobrazów.Kwota to ok 200tys zl na dokonczenie budowy.Oczywiscie ze mam pobrany kosztorys z banku tylko teraz trzeba wpisac odpowiednie cyferki.Zastanawiam sie nad ING, Polbankiem i Millenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts