sadlos 15.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich do wpisywania opinii oraz dyskusji na temat dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 03.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam i gratuluje wyboru projektu Rozważny c 33 od ponad roku mieszkamy w takim domku i jestesmy bardzo zadowoleni.Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką i sprawną budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichyy 11.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witaj sadlos chyba ostatnio nie uzupełniałeś dziennika budowy ( tak zaległości z 5 miesięcy ) bo widziałem w wątku o płycie fundamentowej że zdjęcia z tego etapu budowy wkleiłeś . pytanko : -czy płyte robiłeś w własnym zakresie czy firma budowlana. -w jakim rejonie Polski budujesz swój domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadlos 21.06.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Dzięki za kciuki escape , mam nadzieje że pomogą i nie będzie za dużo błędów w trakcie realizacji budowy. Tak poza tym to fajną macie chatkę . Nie pisałem dość długo bo jakoś tak wyszło . Część tematów poszła bokiem w innych postach i jak się okazało w tym poście jest tylko płot a w rzeczywistości już strop zalany. Co do płyty to robiłem we własnym zakresie i muszę przyznać że bardzo pięknie wyszła.Co do regionu w jakim buduje to Podlasie. Teraz postaram się trochę uzupełnić wątek zdjęciami to pokaże moje dokonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 A może jakies fotki tej płyty w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts