matti0404 15.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Szukaj dobrej firmy do zrobienia dachu, więźba, deskowanie, polozenie blachy. Czy ktos cos słyszał o firmie KRONOS z Kłobucka. Kogo polecacie do kompleksowej budowy dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRekko 11.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja chyba się zdecyduję na tą firmę, ponieważ wydaję mi sie, że bardzo profesjonalnie podchodzą do sprawy, ale może się mylę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matti0404 13.01.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Powiem Ci Grekko ze jednak stanowczo ich odradzam. Po I są bardzo drodzy a po drugie wala w ch*** z terminami. Ale decyzja należy do Ciebie. Ja robie dach jednak sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts